Noul Suzuki Ignis

Noul Suzuki Ignis - AutoExpert

Suzuki va lansa cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo noua generație Suzuki Ignis. Bazat în foarte mare măsură pe conceptul iM-4, noul Ignis va fi un crossover cu ceva din expertiza Suzuki în materie de SUV-uri.

Dacă facem o paralelă între conceptul Suzuki iM-4 prezentat tot în 2015 și noul Suzuki Ignis vom constata că diferențele optice sunt minore. Modelul are un aer destul de impunător, grație tușelor masive, rămânând totodată destul de simpatic. Ca să facem o comparație destul de la cald, între noul Ignis și noul Suzuki Baleno, pe care am avut ocazia să îl analizăm în detaliu la Salonul Auto de la Frankfurt, putem spune fără teama de a greși că par a se fi născut la ani lumină diferență.

Noul Suzuki Ignis - -AutoExpert 02

Interiorul noului model ne-a fost dezvalit într-o fotografie oficială și putem spune că nu dezamăgește. Foarte bine organizat și ergonomic, păstrează totuși un aer high-tech, în special datorită ecranului tactil de mari dimensiuni, ce va fi disponibil, cel mai probabil, pentru versiunile de echipare mai ofertante. în rest, pentru că va fi un model de buget rațional, nu cred că trebuie să ne așteptăm la surprize ieșite din comun.

Noul Suzuki Ignis - -AutoExpert 03

Foarte multe detalii despre partea tehnologică a noului Ignis nu ne-au fost oferite dar, judecând după prezentarea noii familii de mototare BoosterJet, tot la Frankfurt, mai mult ca sigur că și Ignis va avea sub capotă o astfel de motorizare de ultimă generație, cel puțin. Si cel mai probabil va fi vorba de unitatea de 1 litru, perfect pretabilă pentru un automobil de așa gabarit.

Adaugati comentariu