Noul Symbol. Renault Symbol

Noua generație Renault Symbol a fost prezentată marelui public cu ocazia Salonului Auto de la Istanbul. Upgrade-urile pe care le-a suferit, echipamentele moderne și gama revizuită de motorizări îi asigură toate ingredintele să devină un produs de succes în portofoliul mărcii Renault, pe piețele pe care va fi disponibil.

Noul Symbol a primit elemente de design care provin din noua identitate de marcă a companiei franceze. În ton cu tendința a tot mai mulți producători de automobile, logo-ul mărcii de pe grila motorului are dimensiuni considerabile; grilă de culoare neagră, cu inserții cromate pentru un plus de stil.

Symbol va fi capabil să găzduiască cinci adulți la bord, în condiții foarte bune, oferindu-le destul spațiu pe toate direcțiile, mai ales în cazul pasagerilor de pe banchetă. Dotările standard și cele opționale sunt foarte diversificate, compania venind astfel în întâmpinarea dorințelor și nevoilor a cât mai multor clienți. În funcție de versiune, utilizatorii pot avea la dispoziție sistemul multimedia cu ecran de 18 cm și touch screen Renault Media Nav, port USB și interfață Bluetooth, sistem cruise control cu limitator de viteză, în timp ce pentru un plus de modularitate, bancheta este fracționară diferențiat (60/40).

Motorizările noii generații Symbol sunt variate, cea mai nouă unitate fiind cea supraalimentată pe benzină TCe 90, de doar 0,9 l; consumul de carburant pentru această versiune de 90 CP este de doar 5,3 l/100 km, în timp ce emisiile de CO2 se situează la valoarea de 122 g/km. Pe listă se mai găsesc de asemenea două motoare diesel, cu puteri de 75 CP și 90 CP, consumul mediu de motorină pentru versiunea low power fiind de 3,9 l/100 km, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 103 g/km.

Adaugati comentariu