Noul Volkswagen Passat CC se vrea și mai sofisticat

Facelift-ul lui Passat CC țintește rafinarea unui model care trebuie să ofere atuurile unui Passat clasic, dar împachetate mai frumos.

In cei patru ani de existenta Passat CC a reusit sa atraga numai putin de 270.000 de clienti. Surprinzator de multi, daca ne raportam la faptul ca in esenta vorbim de un Passat imbracat mai elegant. Se pare ca nisa sedan-urilor cu aroma de coupe functioneaza si in zona 30.000-40.000 de euro, nu doar in categoria CLS sau A7.

La nivel de exterior vorbim despre o grila noua (inspirata evident din cea a noului Phaeton) precum si de blocuri optice redesenate. De asemenea nu puteau sa lipseasca luminile de zi cu tehnica LED.

Lista de dotari standard a fost imbogatita cu sistemul de detectie al oboselii la volan si sistemul audio RCD 310, in timp ce lista de dotari optionale primeste, printre altele, sistemul de detectie al masinilor din unghiul mort si Dynamic Light Assist.

Din punct de vedere tehnic nu s-au operat foarte multe modificari, doar adaugarea unui sistem Stop/Start motoarelor diesel fiind de mentionat. Lansarea oficiala a noului model va avea loc la Salonul auto de la Los Angeles, iar vanzarile europene debuteaza in Germania in luna februarie 2012.

Adaugati comentariu