Noul Volkswagen Tiguan Offroad. 5 lucruri pe care în plus față de un Tiguan obișnuit

Noul Volkswagen Tiguan Offroad (3)

Noul Volkswagen Tiguan OFFROAD este noul membru al familiei de SUV-uri de la Volkswagen. E ușor de recunoscut versiunea cu abilități de off-road. Am ales cele mai importante 5 amănunte suplimentare pe care le primește față de un Tiguan obișnuit:

  1. Funcția de tracțiune integrală 4Motion Active Control, cu selecție a modului de rulare din controller-ul aflat în consola centrală, este dotare standard. “Onroad”, “Offroad” și “Snow” sunt cele trei moduri disponibile, care adaptează mașina la condițiile de rulare.
  2. Primește o bară cu design nou, cu inserții argintii Reflex Silver, care anunță că avem de-a face cu un model special.Noul Volkswagen Tiguan Offroad (1)
  3. Mașina poate fi comandată în culori contrastante, în combinație cu pachetul opțional “OFFROAD Plus”. Pentru caroserie sunt disponibile șase culori: Pure Grey, Pure White, Atlantic Blue Metallic, Indium Grey Metallic, Tungsten Silver Metallic și Oryx White Pearl.
  4. Are un unghi de atac mai mare, de 24 de grade, pentru ca mașina să poată ataca terenuri solicitante.
  5. Logo-ul “Offroad” se regăsește pe montantul B, dar și pe pragurile laterale ale SUV-ului.Noul Volkswagen Tiguan Offroad (2)

Gama Tiguan OFFROAD începe cu motorul diesel de 150 CP, cuplat la o transmisie automată DSG cu 7 trepte și dublu ambreiaj. Această versiune este disponibilă în Germania cu un preț de pornire de 40.925 de euro. Versiunea cu abilități de offroader se alătură familiei Tiguan, care cuprinde deja modelul standard și modelul Allspace. Peste 600.000 de unități au fost vândute anul acesta, ajungând la 4,6 milioane de unități de când Tiguan a venit pe lume, în 2007.

Noul Volkswagen Tiguan OFFROAD va fi produs alături de Tiguan și de Tiguan Allspace la uzinele din China, Germania, Mexic și Rusia.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top