Noul Volvo V40 oficial în România, de la 18.400 euro fără TVA

Noul Volvo V40, ce şi-a facut debutul international în cadrul Salonului Internaţional Auto de la Geneva pe data de 06 Martie 2012, a venit în Avanpremieră pentru o singură zi în Romania!

Cel mai recent model Volvo este destinat a face fată concurentei premium deja consacrate din clasa C (compacta) şi vine în acest sens cu un design revolutionar, o serie de elemente noi în materie de sigurantă pe clasa în care concureaza dar şi în industrie (Ex. airbag-ul pentru pietoni / City Safety standard, acum activ pana la 50km/h) şi o gamă de motorizări eficiente (Ex.D2/115cp, 94g CO2/km!) dar şi performante (T5/254cp 0-100 km/h in 6.7s).

Ţinută dinamică de înaltă clasă 

Noul Volvo V40 afişează o ţinută dinamică de înaltă clasă datorită atenţiei pentru o serie de aspecte importante. Spre exemplu, caroseria este special concepută pentru a oferi o experienţa a condusului agilă, închegată, in sprijinul satisfactiei soferului.

Gama de motorizari permite optiuni diverse, incepand cu primul motor diesel aparţinând companiei Volvo Cars capabil de emisii CO2  de doar 94 g/km , pana la motorul turbo pe benzină T5 cu o putere de 254 cp şi acceleratie 0-100 km/h în 6.7 secunde. Toate variantele de motorizari dispun de tehnologie start-stop şi de regenerare a energiei la frânare, indiferent dacă sunt dotate cu o cutie de viteza manuală sau automată.

„Inovatorul V40 vă invita într-un habitaclu extrem de confortabil cu ergonomie şi tehnologie remarcabile care vă permit să fiţi informaţi, concentraţi şi relaxaţi in acelasi timp. Această abordare concentrată pe utilizator reprezintă fundamentul modelelor moderne Volvo,” declară Stefan Jacoby.
Pachete de asisteţă şi siguranţă inovatoare

Noul model complet inovator Volvo V40 dispune de pachete de asistenţă şi siguranţă inovatoare incluzând aici sistemul Pedestrian Detection, cu funcţie de frânare automată şi o serie de alte caracteristici noi precum : primul airbag pentru pietoni, sistemul pentru menţinerea benzii de rulare cu tehnologie haptica (Lane Keeping Aid) si pilotul care facilitează parcarea laterala (Park Assist Pilot).

Sistemul „City Safety” de evitare a coliziunilor la viteze mici a fost dezvoltat şi operează la viteze de până la 50 km/h.

„Noul model complet inovator V40 reprezintă cel mai inteligent şi fiabil model Volvo creat până în prezent. Toate caracteristicile sale sunt create pentru şofer, ajutându-l să rămână atent şi bine informat pentru a evita coliziunile şi situaţiile periculoase,” declară Håkan Abrahamsson, Manager  de platformă clasă compactă. El adaugă:

„Cu ajutorul acestui sistem de siguranţă de înaltă clasă, referindu-ne la atenţia sporită pentru protecţia pietonilor, noul model complet inovator V40 doreşte să obţină punctajul maxim de 5 stele la noile teste de siguranţă Euro NCAP îmbunătăţite.”

„Noul model complet inovator V40 impresioneaza prin designul sau dramatic care iese în evidenţă. Iar ceea ce vezi e ceea ce primeşti. Vehiculul dispune de funcţionalităţi îmbunătăţite şi caracteristici preluate de la modele Volvo din clasele superioare – prezentându-se într-un format atrăgător, compact. De asemenea, vehiculul are atât de multe funcţionalităţi noi, încât se poate spune că are totul,” declară Håkan Abrahamsson.

Volvo V40 va incepe de la 18.400 Euro, fara Tva, pentru motorizare D2/115cp transmisie manuala, versiune de vanzare Basic.

Adaugati comentariu