Noul VW Tiguan – primul SUV din grupul VW construit pe platforma modulară MQB

VW Tiguan

Noul VW Tiguan este primul SUV din grupul VW construit pe platforma modulară MQB, acest lucru oferind beneficii enorme în toate domeniile.

De la trenul de rulare adaptiv, motoarele puternice și eficiente și masa mai redusă până la generozitatea spațiului interior, proporțiile care au permis dezvoltarea unui design armonios cu forme clare și precise, sistemul de infotainment high-tech și sistemele de asistență moderne.

Spațiul interior și portbagajul nu sunt doar generoase ca spațiu ci oferă și o modularitate cu majoritatea facilităților întâlnite la un monovolum. Platforma MQB a permis și democratizarea sistemelor de asistență moderne, VW oferind standard la Tiguan sisteme de asistență care chiar și la mașini mai scumpe sunt doar pe lista de opționale.

Noul tren de rulare de la VW Tiguan este o referință pentru SUV-urile compacte

Datorită sistemului Modular Infotainment de generația a doua (MIB II), Tiguan oferă posibilități de conectivitate atât pentru posesorii de telefoane cu sisteme de operare Android cât și iOs și în premieră și pentru tablete. Noul tren de rulare este o referință pentru SUV-urile compacte, oferind patru moduri de rulare cu profiluri de rulare specifice.

VW Tiguan

Practic, Tiguan se poate adapta oricăror tipuri de suprafețe, iar noul sistem 4Motion promite o eficiență superioară combinată cu o mare rapiditate în reacții și tracțiune optimă. Și gama de prețuri este extrem de atractivă, noul Tiguan fiind disponibil la prețuri foarte competitive chiar în raport cu concurența asiatică care pune un accent deosebit pe raportul preț/performanțe.

Prețurile atractive sunt cu atât mai mult un atu pentru VW Tiguan cu cât nivelul de echipare standard de confort este mai complet decât la fosta generație și o serie de sisteme de asistență și de siguranță activă sunt în dotarea standard. În plus, calitatea de fabricație și materialele sunt la un nivel premium. De asemenea, VW a dezvoltat încă de la început Tiguan ca o mașină globală, aceasta fiind proiectată cu două ampatamente diferite pentru a satisface cererile de pe toate continentele.

Adaugati comentariu