Noul website DENSO pentru profesioniştii auto din România

www.Denso.ro

DENSO Aftermarket anunţă lansarea pe 10 Februarie 2016 a noului website DENSO www.denso.ro pentru profesioniştii auto din România. Cu un design modern și o interfață ce permite accesarea facilă a informațiilor, website-ul a fost dezvoltat pe nevoile clienților DENSO, fiind dezvoltate o serie de funcţionalităţi utile.

 Arlette Augustin, responsabil Marketing și Comunicare al DENSO Aftermarket, a explicat: „Am început procesul de dezvoltare al website-ului de produse aftermarket anul trecut. Feedback-ul venit din cadrul tuturor piețelor noastre a ajutat acest proces prin care s-au definit funcţionalităţile ce sunt oferite vizitatorilor website-ului nostru, incluzând accesul mai ușor la informații despre DENSO, un catalog electronic în cadrul căruia pot fi găsite rapid piesele auto potrivite, date de contact pentru vânzare și servisare, precum și informații detaliate despre produsele și serviciile oferite. Suplimentar, website-ul a fost populat cu informaţii specifice pieţei din România, dedicate clienţilor şi partenerilor noştri din domeniul auto”

Desktop view - denso.ro

Website-ul reprezintă un punct principal de interacțiune al diviziei DENSO Aftermarket cu partenerii și clienții săi din România, oferind acces la ultimele noutăţi Denso, precum şi la o serie de informaţii utile, precum: sfaturi de servisare, instrucţiuni de montaj şi detalii tehnice.

„Credem că noul website DENSO va fi bine primit atât de către distribuitori, cât și de service-urile şi magazinele auto din România”, a continuat Arlette. „Îi invităm pe toți clienții și partenerii noștri să intre pe website și să ne adreseze orice întrebări sau feedback care ne-ar putea ajuta să îmbunătățim interacțiunea cu ei și să devenim mai buni pe viitor.”

Mobile view - denso.ro

Ce cuprinde noul website DENSO?

  • Un catalog electronic cu filtre multiple de căutare ale pieselor potrivite: vizualizează aici.
  • O secțiune care permite localizarea, facilă și rapidă, a distribuitorilor și a unităților de servisare: vizualizează aici.
  • Secțiuni cu informații detaliate la nivel tehnic despre DENSO și produsele sale inovative, inclusiv posibilitatea de a descărca cataloage şi broşuri.
  • Anunţuri şi evenimente cu şi despre DENSO.
  • Un design în totalitate responsive, care permite accesarea sa de pe tablete, smartphone-uri, calculatoare și alte dispozitive mobile.

Intrați pe www.denso.ro și vizitați cât de curând noul website DENSO în limba română!

Pe Social Media ne găsiţi aici:
Contul Twitter: @DensoPartsEU www.twitter.com/DENSOPartsEU
Contul Instagram: @DensoPartsEU www.instagram.com/DENSOPartsEU
Canalul de YouTube: www.youtube.com/DENSOAftermarketEurope

 Despre DENSO Corporation

  • DENSO Corporation, cu sediul în Kariya, prefectura Aichi, Japonia, este furnizor de top la nivel global de tehnologii, sisteme şi componente pentru industria automotive în privinţa sistemelor termice, a propulsiei, sistemelor electronice şi de siguranţă. Printre clienţii săi se numără cei mai mari producători de maşini la nivel mondial. În total, compania are peste 223 de filiale şi afiliaţi în peste 38 de ţări şi regiuni (incluzând Japonia), cu peste 185,000 de angajaţi. Acţiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo şi Nagoya. Pentru mai multe detalii, vizitaţi globaldenso.com sau www.densomediacenter.com

 Despre DENSO Europe B.V.

  • DENSO Europe B.V. – filiala DENSO din Olanda şi sediul European al companiei, este situat în Weesp şi a fost infîînţat în 1973. Incluzând atât activităţi OE, cât şi Aftermarket, DENSO Europa are 18 unităţi de producţie şi 7 birouri de vânzări cu aproape 14,500 de angajaţi. Compania deţine laboratoare de inginerie şi centre de testare în Germania, Marea Britanie, Italia şi Suedia, unde inginerii DENSO desfăşoară activităţi de cercetare pe care le dezvoltă în noi tehnologii, înainte de lansarea lor pe piaţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi denso-europe.com

 Despre Unitatea Aftermarket DENSO Europe B.V.

  • Unitatea dedicată sectorului Aftermarket a filialei DENSO Europe B.V. furnizează o gamă de produse la calitate OE, în continua dezvoltare, către distribuitori, service-uri auto şi magazine de piese auto, printre care: sisteme de management ale motorului (senzori de temperature, pompe de benzină, bobine de inducţie), sisteme termice (compresoare A/C, valve de expansiune, etc.), sisteme de răcire a motorului (radiatoare, condensoare, intercoolers, ventilatoare), filtre de habitaclu, bujii cu scânteie, bujii incandescente, ştergătoare, demaroare şi alternatoare, sonde lambda şi componente diesel (incluzând pompe diesel, injectoare şi valve de aspiraţie). Vânzarea acestor produse sunt coordonate la nivel local, acolo unde este posibil acest lucru. Reţeaua de vânzări Denso, aflată în plină expansiune, include birouri de vânzări Aftermarket în Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Franţa şi Rusia, precum şi repreznetanţi de vânzări locali în celelalte ţări Europene. DENSO Aftermarket aplică programele sale tehnologice şi în vederea dezvoltării unor soluţii industriale non-automotive, precum industria robotică şi sisteme de aer-condiţionat pentru autobuze. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi denso.ro.

 

Adaugati comentariu