Noul Yaris a venit în România!

Toyota România a lansat noua generaţie Yaris. Evenimentul a avut loc simultan în 20 de locaţii Toyota din întreaga ţară.

Pe lângă dotările de ultimă oră de care beneficiază, mult-aşteptatul model a adus o inovaţie şi în evenimentul de lansare, care a conectat concomitent sediile Toyota din ţară prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucureşti Nord.

Astfel, parteneri şi jurnalişti din întreaga ţară au fost martori în acelaşi timp la dezvăluirea modelelor din „Generaţia Geniu” şi au  putut descoperi noutăţile care situează Noul Yaris în avangarda clasei B .

Pentru a-şi demonstra calităţile, noul Toyota Yaris a fost testat  de patru artişti care l-au condus în situaţii obişnuite stilului lor de viaţă. Gianina Corondan, Vizante, Şerban M. Copoţ (Animal X) şi Radu Gabriel au avut ocazia să încerce funcţiile inovatoare  ale modelului.
Aflat la cea de-a treia generaţie, Noul Yaris vine să demonstreze, din nou, că este cu un pas înaintea celorlaţi, aducând noi combinaţii ingenioase de beneficii. Yaris-ul a inventat practic conceptul devenit faimos “compact la exterior,  dar spaţios în interior”.

Conceptul Toyota Optimal Drive introdus  de Toyota combină tehnologia superioară a motoarelor cu ultimele inovaţii în materie de design şi cu transmisiile avansate.  Yaris Noua Generaţie este disponibil în 3 variante de motorizări: 1.0 l VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP şi 1.4 L D-4D DPF 90 CP.

Yaris Noua Generaţie continuă să ridice standardele de calitate ale segmentului, la un nivel întâlnit de obicei în clase superioare. În interior regăsim un habitaclu creat în jurul şoferului, cu o poziţie de condus ergonomică, precum şi cu materiale de o calitate percepută superioară.

Toyota Touch şi Toyota Touch & Go sunt noutăţile absolute în materie de conectivitate, pe care Yaris Noua Generaţie le prezintă publicului, confirmând că ingeniozitatea este unul din atu-urile sale majore. Toyota Touch este un sistem inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1″, color şi camera video pentru marşarier . Toyota Touch & Go adaugă acestuia şi sistemul de navigaţie şi serviciile web.

Adaugati comentariu