Noutăți Fiat la Salonul Auto de la Bologna 2010

Fiat s-a prezentat la Salonul Auto de la Bologna cu o mulțime de noutăți menite să-i bucure pe fanii mărcii și care au ca rol să consolideze poziția brandului la nivel mondial.

Fiat a pregătit pentru modelul său de succes 500, o variantă exclusivistă bicoloră, inspirată de frumoasa lume a anilor ’50, de cultura americană din acea perioadă și de curentul pop art. Prima combinație de culori a gamei bicolore ce urmează a fi lansate în următoarele luni, este roșu-alb. Aceste noi combinații, urmează altor ediții de succes lansate de Fiat, cum au fost Pink Edition, Matt Black sau Orange și confirmă strategia brandului de a folosi diverse culori pentru a exprima emoțiile și personalitatea.

Altă prezență care se va face remarcată va fi cea a ediției speciale Matt Black, care beneficiază de o vopsea specială la exterior, tratată pentru a deveni opacă și de diverse ornamente cu finisaj cromat (mânerele de la uși, carcasele oglinzilor, suporturile pentru numerele de înmatriculare), jante din aliaj ușor, de 16 inch cu inserții roșii. Pentru versiunea de top de 1,4 litri și 100 CP, sunt prevăzute în echiparea standart, etriere vopsite roșu. 

Aceeași atenție pentru detalii se poate observa și la interioarele noilor ediții speciale. Culoarea preponderentă este negrul, care scoate în evidență o multitudine de ornamente cromate. De asemenea, cusăturile argintii ale tapițeriei denotă caracterul exclusivist al mașinii. Pentru tapițerie, este disponibilă pentru prima dată în segment, pielea, ce poate fi comandată în culoarea roșie; este disponibilă de asemenea și o variantă cu piele neagră, sau o combinație de tapițerie piele-material textil.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top