Noutăți pentru gama Citroen C5

Citroen C5

CITROËN C5 evoluează pentru a răspunde codurilor și ambițiilor actuale ale mărcii. Modernitatea și eleganța sunt cuvintele de ordine ale acestor evoluții care consolidează personalitatea acestui model, CITROËN C5 conservându-și în același timp atuurile care i-au asigurat succesul.

De la lansarea sa din 2008, CITROËN C5, disponibil in versiunea Berlina si Tourer, s-a comercializat in peste 400.000 de exemplare. Pentru a-si consolida acest succes comercial, CITROËN C5 beneficiaza acum de evolutii stilistice si tehnologice pentru si mai multa personalitate :

Modelul integreaza noua imagine a marcii, prin modificarea partii frontale care devine mai rotunjita, pentru si mai multa expresivitate.

CITROËN C5 beneficiaza de un nou model de jante din aliaj de 17 inchi, denumite « Egée » si propuse in standard in functie de nivelul de echipare, precum si de o noua culoare de caroserie, brun « Guaranja ». La interior, pe nivelul de echipare Exclusive, CITROËN C5 propune o noua tapiterie mixta piele/textil si noi decoruri.

Pentru a facilita calatoriile, CITROËN C5 va fi echipat cu un nou sistem de navigatie –  eMyWay cu Connecting Box, care intregreaza priza Jack, conexiune USB si Bluetooth. CITROËN C5 Tourer beneficiaza de acelasi sistem de navigatie dotat cu o camera pentru marsarier, care simplifica aceste manevre.

CITROËN C5 propune in continuare tehnologiile inovatoare care l-au consacrat, precum CITROËN eTouch sau suspensia Hydractive III+, exclusivitate mondiala a Marcii, pentru sporirea confortului si sigurantei tuturor pasagerilor.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top