Noutăți de la Kia

Kia Motors Corporation a difuzat primele poze oficiale cu noul Kia Picanto, care are acum un look cu linii mai accentuate, evidențiind un vehicul maturizat. De asemenea, de curând au fost lansate și primele poze ale facelift-ului suferit de modelul pro_cee’d.

Complet redesenat si proiectat, noul Picanto este mai lung si are un ampatament mai mare comparativ cu generatia actuala si doreste sa-si redefineasca pozitia, tintind sa fie unul din cele mai competitive vehicule din clasa A. 

In timp ce actualul Picanto este oferit doar ca un hatchback cu cinci usi, noua generatie va beneficia in Europa de o caroserie mai sportiva, in trei usi. 

Noul Picanto va fi propulsat de patru motoare noi de 1.0 l si 1.2 l, cu emisii reduse de CO2. In completarea motorizarilor pe benzina, pe unele piete se vor comercializa motoare pe GPL. Noua generatie Picanto va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2011. 

pro_cee’d facelift
Versiunea facelift a lui pro_cee’d va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva si va alinia versiunea sportiva a gamei, la limbajul de design adoptat de modelul compact cu cinci usi. Principalele schimbari au vizat blocurile optice, lampile spate si adoptarea noii grile caracteristica brandului. La capitolul motorizari, noutatea este reprezentata de lansarea unei noi variante de putere pentru motorul diesel de 1,6 litri, care urmeaza sa produca 130 CP.

Sursa foto:
http://www.carsession.com/news/photos/Kia/2011-Kia-Pro-Ceed-facelift.jpg
http://revocars.com/wp-content/uploads/2011/01/2011-Kia-Pro-Ceed-01.jpg

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top