O cântăreață cunoscută a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre

Anca Pop (10)

O cunoscută cântăreață și-a pierdut viața luni după-amiază, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, în zona viaductului Svinița. Artista Anca Pop era la doar câțiva kilometri de casă părinților atunci când a pierdut controlul automobilului. Aceasta se afla singură în mașină.

Anca Pop mergea acasă la părinții ei, în Moldova Veche, când mașina sa a derapat pe DN 57 din cauza poleiului, a părăsit carosabilul și a plonjat în Dunăre, într-o zonă în care nu exista parapet de protecție.

În vârstă de 34 de ani, anca a fost găsită de scafandrii Poliției de Frontieră, fără suflare, după ce sora acesteia alertase autoritățile. Aceasta nu mai primise niciun semn de la Anca, după ce plecase din București către casă.

Artista venea de la Orșova. Mașina sa a fost găsită la aproximativ 10 metri de mal, sub apă. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla exact circumstanțele accidentului.

Anca Pop (2)GALERIE FOTO

Plecată în Canada alături de părinți, Anca Pop apăruse în paginile revistei Playboy și era pasionată de călătorii inedite. A petrecut astfel 7 luni într-o tabără de refugiați politic din Serbia, călătorind și în India, Thailanda și Peru.

Anca a revenit în România, alături de familia ei, în 2008. Tot de atunci datează și colaborarea sa cu Goran Bregovic, pentru cel de-al 13-lea album al artistului, “Champagne For Gypsies”. În 2015, Anca a semnat cu casa de discuri Roton, iar single-ul său “Free Love” a fost desemnat cea mai bună piesă a lunii iulie în Regatul Unit.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top