O mașină de școală e strivită de un tanc în Germania

O elevă în ale condusului din Germania a reușit performanța probabil unică de a fi implicată într-un accident cu un tanc. Din fericire, imaginile și clipul video nu necesită avertismente pentru că toată lumea a scăpat teafără.

Potrivit informațiilor, adolescenta de 18 ani încerca să efectueze un viraj la stânga pe șoseaua pe care se deplasa un convoi de tancuri britanice. Cum a reușit să-i scape un vehicul blindat care cântărește 62 de tone și face un zgomot teribil atunci când rulează pe asfalt rămâne un mister, însă cert este că nici șoferul tancului Challenger 2 nu a reușit să oprească la timp, putând doar să evite o coliziune în plin.

Manevra tânărului șofer britanic de 24 de ani s-a dovedit a fi suficientă, însă, toată lumea scăpând teafără în urma incidentului.

Cu un tanc parcat pe capota ei, Toyota Yaris e ieșit destul de șifonată din toată povestea asta, daunele estimate fiind în jur de 12.000 de euro. Evident, tancul nu a suferit niciun fel de avarii, în caz contrar armata britanică având probleme serioase dacă tancurile lor nu pot face față unui biet hatchback.

 

Adaugati comentariu