O noua etapă în colaborarea AMG-Ducati

Cu ocazia Salonului Auto de la Bologna, Ducati și AMG își prezintă împreună două dintre cele mai noi creații: Ducati Streetfighter 848 și Mercedes-Benz SLK 55 AMG.

Parteneriatul Ducati AMG a demonstrat un potential de imagine pe care nici macar reprezentantii celor doua marci nu l-au banuit la inceput. Tocmai de aceasta, cele doua branduri au inceput sa isi prezinte noutatile impreuna si, de ce nu, sa genereze puncte comune in gama.

In cadrul Salonului Auto de la Bologna, punctul comun l-a reprezentat culoarea „Streetfighter Yellow” in care au fost prezentate atat noua motocicleta Ducati Streetfighter 848 cat si recent lansatul SLK 55 AMG. Pentru moment culoarea nu este disponibila pentru clientii AMG, dar, in cazul in care va fi primita pozitiv, ea va intra cat de curand pe lista de culori optionale din catalogul AMG Performance Studio.

Interiorul noului SLK 55 AMG a primit si el tuse de personalizare in aceeasi culoare, de la pragurile iluminate cu leduri galbene pana la cusaturile contrastante. Parte tehnica nu a fost modificata asa ca avem de aface cu acelasi V8 aspirat de 5.5 litri si 422 CP, considerat cel mai eficient V8 aspirat de pe piata la momentul actual.

Adaugati comentariu