O noua generație a gamei GreenLine de la Skoda

Două noi modele se alătură gamei GreenLine: SUV-ul compact Yeti și versiunea Combi a lui Superb.

Motorizări şi tehnologii moderne pe care Skoda Auto le oferă ca parte a eforturilor de a minimiza impactul industriei auto asupra mediului sunt acum disponibile şoferilor întregii game de modele. Acestea oferă nu numai soluţii “Simply Clever” precum sistemul start-stop şi recuperarea energiei pierdute prin frânare, dar şi motorizări de top ce folosesc cea mai nouă tehnologie şi asigură un comportament ecologic şi economic al maşinii.

Motorizările 1.6 TDI CR 77 kW (Octavia, Yeti şi Superb) şi 1.2 TDI CR 55 kW (Fabia şi Roomster) folosesc tehnologii de top specializate în a face maşinile cât mai blânde cu mediul. La fel ca şi  toate celelalte motorizări diesel oferite de Skoda Auto, acestea sunt echipate cu filtru de particule. Ambele unităţi oferă o funcţionare lină şi silenţioasă şi manevrabilitate dinamică. 

Motorizările sunt economice şi flexibile mulţumită supraalimentării şi injecţiei directe; curba de cuplu armonioasă permiţând în acelaşi timp condusul sportiv şi confortabil. Cuplul maxim de 250 Nm este disponibil de la 1,500 rot/min la 2,500 rot/min pentru motorul 1.6 TDI CR, pentru motorul 1.2 TDI CR cuplul atingând un maxim de 180 Nm la 2000 rot/min. Intervenţiile asupra design-ului pentru cea de-a doua generaţie GreenLine, au ca rezultat o economie de combustibil notabilă şi o reducere sensibilă a emisiilor CO2. 

Fabia GreenLine şi Fabia Combi GreenLine au un consum mixt de numai 3,4 litri de motorină pentru 100 de kilometri, cu emisii de CO2 de 89 g/km. Modelul Roomster, un MPV compact, are un consum de 4,2 litri pentru 100 de kilometri, un record în clasa sa. Emisiile CO2 sunt de 109 g/km, reprezentând de asemenea o performanţă în această clasă. Skoda Octavia GreenLine este oferită în variantele hatchback şi combi. Versiunea hatchback are un consum mixt de 3,8 litri la 100 de kilometri şi emisii CO2 de 99 g/km; varianta combi permite parcurgerea a 100 de kilometri cu 4,2 litri, cu emisii CO2 de 109 g/km.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top