O noua statie de benzina deschisa in judetul Ilfov

O noua statie de benzina a fost inaugurata luna aceasta în Tunari. Benzinaria este parte a lantului azer de statii SOCAR, fiind a doua de acest tip din judetul Ilfov.

Noua statie de alimentare pune la dispozitia clientilor trei pompe (din care una cu debit marit pentru alimentare TIR-uri) și patru tipuri de carburanti: NANO 95 si NANO 98, NANO Diesel si NANO Super Diesel.

De asemenea, detine si o zona gastro amenajata specific brand-ului CAFE NAR – SOCAR. Ca si in celelalte statii de alimentare SOCAR, produsele vedeta sunt cele traditionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip si sucul de rodie. De asemenea, soferii isi pot plati amenzile de circulatie prin terminalele ZebraPay, serviciu oferit de SOCAR in toate benzinariile sale incepand din luna octombrie 2014.

De asemenea, soferii isi pot plati amenzile de circulatie prin terminalele ZebraPay, serviciu oferit de SOCAR in toate benzinariile sale incepand din luna octombrie 2014.

Compania azera de petrol SOCAR detine in Romania o retea de 35 de benzinarii, in Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bihor, Bistrita, Buzau, Bacau, Vrancea, Timis, Ilfov, Cluj, Valcea, Arad, Sibiu, Arges si Bucuresti.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top