O nouă versiune Kia Ceed, surprinsă în teste cu cel mai gros camuflaj

Kia Ceed (2)

Kia a prezentat deja hatchback-ul și break-ul Ceed și așteptăm, după cum ne-au promis sud-coreenii, și alte două versiuni, în replică la fratele de platformă Hyundai i30. Fotografii spion au surprins acum în teste un model Kia Ceed nou, care ar putea fi un Shooting Brake sau un Fastback.

Prototipul surprins de fotografii spion are cinci portiere, dar forma caroseriei se distinge vag sub prelata care o îmbracă. Liniile modelului amintesc de Kia Proceed, conceptul prezentat anul trecut, la Salonul Auto de la Frankfurt, de la care viitoarea mașină ar putea împrumuta și denumirea. Față de Hyundai i30 Fastback, Ceed-ul are o consola spate mai lungă și o lunetă mai înclinată.

Kia Ceed (4)

Având în vedere formele agresive care se pot observa sub camuflajul gros, am putea avea de-a face cu chiar cu un GT. În acest caz, sub capotă ar trebui să se ascundă o versiune mai puternică a motorului turbo de 1,6 litri, cu aproximativ 200 de cai putere. Șefii Kia au confirmat faptul că modelele lor GT nu vor fi orientate spre performanță la nivelul versiunilor N de la Hyundai.

Nu ar prezenta însă o surpriză dacă am vedea la interiorul viitorului model Kia Ceed cabina prezentată odată cu versiunile hatchback și break, cu ecran tactil care redă sistemul multimedia, dar și tehnologia EcoDynamics+, care își face debutul odată cu Sportage facelift.

Kia Ceed (4)

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu