O rusoaică și-a comandat un Lamborghini Huracan cu 1,3 milioane de cristale Swarovski

Există ceva la Londra care strălucește mai tare ca decorațiunile de Crăciun. Pentru fata asta, Lamborghini Huracan este o mașină anostă. Așa că a găsit o modalitate de a o face de-a dreptul spectaculoasă. Bolidul cu motor V10 și 610 cai putere a fost îmbrăcat în cristale Swarovski.

1 300 000 de cristale, toate roșii, au fost necesare pentru a acoperi aproape întreaga caroserie a supercarului italian, comandat și sosit anul trecut de la Sant’Agata Bolognese. Doar acoperișul și montanții față au scăpat tratamentului strălucitor.

Mașina cu tracțiune integrală, care accelera de la 0 la 100 km în doar 3,2 secunde, s-ar putea să aibă acum nevoie de mai mult timp, pentru că bijuteriile îi suplimentează greutatea. Dar până la urmă, unde să alerge prin traficul ultra-aglomerat al metropolei britanice?

GALERIE FOTO

Schimbarea la față a mașinii a fost ideea unei rusoaice, Daria Radionova, în vârstă de 23 de ani, care se săturase de bolidul roșu. Mutată la Londra de câțiva ani, Daria a simțit că nu atrage destule priviri la volanul unui Lamborghini… oarecare. Așa că, la 3 ani după ce și-a îmbrăcat Mercedes-ul CLS 350 în cristale roz și albe, a trecut la treabă și cu Huracan-ul. Mașina de atunci a ajuns pe eBay, a fost vândută pentru aproximativ 200.000 de euro, iar suma întreagă a fost donată în scopuri caritabile. Un milion de cristale fuseseră montate pe coupe-ul în patru uși de la Mercedes.

“Nu este autocolant. Cristalele au fost aplicate manual, unul câte unul”, a povestit Daria pe Instagram, convinsă că a trecut moda autocolantelor. Asta înseamnă că aceia care s-au înhămat la munca titanică de a lipi cristale pe Lamborghini, specialiștii companiei londoneze Vinceri, au avut nevoie de cel puțin […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top