Obiective atinse în Egipt

Costel Cășuneanu și Maurilio Zani au avut un parcurs excelent, cu modelul Mitsubishi MPR 13, în deșertul egiptean și după peste 3.000 kilometri au reușit să termine pe locul 3 la clasa T1.1 și pe locul 4 în clasamentul general.

Șase zile. Peste 3.000 kilometri. Caldura infernala. Acesta este pe scurt Raliul Faraonilor. La finalul unei competitii spectaculoase, echipajul X Riders si-a atins toate obiectivele. „In primul rand sunt foarte fericit ca am ajuns la sosire.

A fost o provocare uriasa atat pentru noi, cei care am fost in masina, cat si pentru toti cei din echipa noastra care ne-au urmat in aceasta cursa”, a spus Costel Casuneanu, la finalul celei mai dificile curse din sezonul 2011.

Ultimele doua zile au fost si cele mai dificile din Raliul Faraonilor, dar dupa o evolutie excelenta, echipajul X Riders a ajuns la sosire si a terminat raliul pe locul trei la clasa T1.1 si pe locul patru in clasamentul general dupa Jean Louis Schlesser, Vadym Nestorcchuk si Boris Gadasin.

In urma evolutiei excelente in Raliul Faraonilor, echipajul X Riders a urcat si pana pe locul 6 in clasamentul general al Cupei Mondiale de Rally Raid FIA.

Adaugati comentariu