Oferta Kia cee’d pentru programul „Prima mașină”

Kia ceed Prima masina | AutoExpert.ro

Cee’d a fost modelul care a propulsat cu adevărat Kia în Europa acum aproape opt ani, atunci când a fost lansată prima generație.

Ajunsă acum la a doua generație, cee’d este deja un nume cunoscut și respectat în segmentul compactelor, deci faptul că există două versiuni de cee’d care corespund criteriilor programului „Prima mașină” ar trebui să vină ca o veste excelentă pentru cei interesați. Kia avea deja o ofertă foarte bună în gama cee’d sub numele de ALL IN, care diferă foarte puțin de modelul BEST, având în plus acționarea electrică a ambelor geamuri din față.

În rest, vine foarte bine echipată (aer condiționat și torpedou cu răcire, șase airbaguri, Radio CD cu USB, comenzi audio pe volan, etc), iar diferența de preț dintre ele este semnificativă, ridicându-se la aproape 1.000 de euro în favoarea versiunii ALL IN. Întrucât versiunea BEST depăşeşte pragul impus de program, Kia vine cu o versiune specială cu dotări asemănătoare denumită „First Car”. Prețul acestui model va fi de 13.626 euro.

Kia cee’d All in First Car Best Star City
1.4 GSL 12.995 13.626

* Prețurile sunt exprimate în euro și conțin TVA

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top