Oferta Kia Venga pentru programul „Prima mașină”

Kia Venga Prima mașină | AutoExpert.ro

Nu sunt multe mașini din clasa lui Kia Venga ce pot fi achiziționate prin programul „Prima mașină” și, mai mult decât atât, modelul oferit de Kia vine și destul de bine echipat.

Pentru a putea realiza asta, Kia a creat o echipare specială denumită „First Car” diferită faţă de celelalte disponibile în afara programului. Motorul de sub capota Kia Venga „First Car” este unul pe benzină de 1,4 litri cu 90 de cai putere, transmiși către roțile din față printr-o cutie de viteze manuală. Venga vine cu șase airbaguri (șofer și pasager, laterale și cortină), oglinzi electrice și încălzite, radio CD cu șase difuzoare și conectivitate USB, geamuri electrice față, aer condiționat manual și multe alte dotări. Peste toate astea, Venga este și o mașină extrem de spațioasă și de versatilă.

Dacă te interesează să afli mai multe despre ea, răsfoiește revista pe care o ții în mână chiar acum și caută comparativul nostru cu mașini din clase diferite (pe care-l găseşti la pagina 50), dar care se înscriu în criteriile programului „Prima mașină”.

Kia Venga First Car Motion Play Fever
1.4 GSL 13.626

* Prețurile sunt exprimate în euro și conțin TVA

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top