Oferta Rabla 2022 – Citroen

Citroen C4 vs e-C4 autoexpert.ro

Confort regesc la preț redus. Asta oferă Citroen prin programele Rabla și Rabla Plus. Azi, avem patru exemple de modele, cu propulsii variate, de la diesel și benzină până la PHEV și electric. Rabla 2022 – Citroen.  Foto: Bogdan Paraschiv, Adrian Cobzașu, Stellantis

Rabla 2022 – Citroen

Citroen C4

Cu un aspect neconvențional, de crossover-coupé, dictat de considerente aerodinamice, pe de o parte, și de garda la sol de 16,5 cm, pe de altă parte, C4 este o prezență care epatează. Zona inferioară a caroseriei e protejată de plastice mate, care o fac insensibilă la zgârieturile minore.

➡ Accesează aici pagina lui C4! 💡

Citroen C4 vs e-C4 autoexpert.ro

 ➡ Discount: 800 euro 💡 

 ➡ Bonus Rabla: 2400 euro 💡 

 ➡ Preț final: de la 14.800 euro 💡 

Dincolo de orice alt atu, însă, trăsătura sa definitorie este confortul suprem. Scaunele Advanced Comfort, comode precum fotoliile veritabile, conlucrează cu suspensia Progressive Hydraulic Cushions, pentru a induce călătorilor senzația că plutesc deasupra denivelărilor. Pasagerul din dreapta primește suport retractabil pentru tabletă, iar cei din spate beneficiază de cel mai mare spațiu pentru genunchi din segment.

Poți pluti lin sau rapid, pentru că ai la dispoziție motoare de la 100 la 155 CP, pe benzină sau diesel, cuplate la cutii manuale sau automate.

Citroen e-C4

Versiunea electrică a lui C4 are la bază aceeași platformă, CMP, și integrează în podea un pachet de acumulatori de 50 kWh, care lucrează la 400 V. Acesta este suficient pentru o autonomie WLTP de 354 km. Încărcătorul de 100 kW asigură umplerea a 80% din baterie în 30 de minute. Există și un mod B (Brake), care crește gradul de recuperare a energiei la eliberarea accelerației.

Accesează aici pagina lui e-C4! 💡

Motorul electric, silențios și lin în transmiterea puterii, „vine ca o mânușă“ pe suspensia moale și relaxantă. Dar lin nu înseamnă lent, astfel că cei 260 Nm dezvoltați instantaneu te surprind de fiecare dată când culci pedala. În plus, centrul de greutate coborât, datorită bateriilor Li-Ion din podea, asigură înclinări mai mici ale caroseriei pe viraje și cresc senzația siguranță.

Citroen C4 vs e-C4 autoexpert.ro

 ➡ Discount: 3000 euro 💡 

 ➡ Bonus Rabla: 11.400 euro 💡 

 ➡ Preț final: de la 24.600 euro 💡 

Apropo de siguranță, 20 de sisteme de asistență și siguranță activă fac călătoria nu numai relaxantă, ci și sigură. S-a păstrat până și celebra ConnectedCAM, în esență o cameră DVR integrată în baza oglinzii care filmează continuu în față. Are Wi-Fi, deci poți descărca imediat filmele pe telefon. Telefon care se conectează rapid la sistemul multimedia compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay. Un ecosistem nepoluant și complet digitalizat, „aterizat“ din viitor.

Rabla 2022 – Citroen

Citroen C3 Aircross

Robustețea construcției este acum dublată de designul agresiv. După faceliftul de anul trecut, C3 Aircross a devenit un SUV cu o prezență izbitoare, datorată noii zone frontale inspirate de conceptul Cxperience. Acum, poți alege din 70 de combinații cromatice exterioare și din trei ambianțe interioare diferite, adaptându-l perfect preferințelor tale. Scaunele Advanced Comfort de la C5 Aircross pot fi de-acum comandate și pentru SUV-ul mic. În plus, a apărut și ecranul central de 9 inchi la versiunile de top.

Accesează aici pagina lui C3 Aircross! 💡

citroen-c3-aircross-facelift-autoexpert

 ➡ Discount: 2100 euro 💡 

 ➡ Bonus Rabla: 2400 euro 💡 

 ➡ Preț final: de la 15.500 euro 💡 

Dacă urci în gamă, selectorul Grip Control cu cinci programe (Standard, Snow, All-Terrain, Sand și ESP Off), la pachet cu asistentul la coborârea pantelor, optimizează tracțiunea în funcție de tipul drumului și îl transformă pe C3 Aircross într-un mic off-roader, ajutat de garda la sol de 17,5 cm.

Citroen C5 Aircross / Hybrid

Bun venit la intersecția dintre eleganța tușelor franțuzești și robustețea SUV-urilor compacte! Aici, te așteaptă C5 Aircross, un dur cu garda la sol de 23 cm și pasaje cu diametru de 720 mm la roți. Iar pe măsură ce terenul de joacă devine mai denivelat, vei aprecia cea mai confortabilă suspensie din segment.

Accesează aici pagina lui C5 Aircross! 💡

Rabla 2022 Citroen C5 Aircross Hybrid autoexpert.ro

C5 Aircross

 ➡ Discount: 2100 euro 💡

 ➡ Bonus Rabla: 2400 euro 💡

 ➡ Preț final: de la 15.500 euro 💡

Pentru comoditate maximă, bancheta glisează, spătarul ei se înclină fracționat și este profilată în forma a trei scaune individuale. În prețul de bază, primești climatizare automată cu două zone de confort, sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inchi, șase boxe și Bluetooth, patru geamuri electrice, pilot automat, senzori de parcare spate, frână electrică de staționare și bandouri Airbump.

C5 Aircross Hybrid (PHEV)

 ➡ Discount: 3900 euro 💡

 ➡ Bonus Rabla: 6400 euro 💡

 ➡ Preț final: de la 35.600 euro 💡

Cât despre motoare, pe lângă cele pe benzină și diesel, de 130 CP, există și un sistem de propulsie hibrid plug-in puternic, de 225 de cai, cu o baterie de 13,2 kWh, suficientă pentru o autonomie electrică de până la 55 km.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top