Oferta Rabla 2022 – Fiat și Jeep

Fiat 500 3+1 autoexpert.ro

Se spune că frumusețea nu se cumpără. Eu nu cred asta! De fapt, cred că acum e cel mai bun moment în care poți cumpăra frumusețea cu bani puțini. Rabla 2022 – Fiat și Jeep. Foto: Bogdan Paraschiv, Stellantis

Rabla 2022 – Fiat

Fiat 500 electric

Emblematicul Fiat 500 aduce eleganța atemporală în lumea electrică. Este cel mai stilat model fără emisii de pe piață și poate fi ales în trei variante de caroserie, hatch cu 3 uși sau cu 3+1 uși și cabrio. Fiecare asigură o autonomie urbană WLTP de până la 460 km și se încarcă cu maximum 85 kW. Astfel, încărcarea 0–80% durează 35 de minute.

 ➡ Configurează-ți aici propriul Fiat 500 electric! 💡

Fiat 500 electric

 ➡ Avantaj client: 12.400 euro 💡 

 ➡ Wallbox cadou! 💡 

Un lucru rar în zilele noastre, când întârzierile livrărilor au devenit normale, este că poți să-ți alegi un 500 electric direct din stoc. Deci, te poți bucura imediat de el, mai ales că Auto Italia îți oferă și wallbox cadou. Avantajul clientului prin Programul Rabla poate ajunge la 12.400 de euro, în funcție de versiunea aleasă.

Fiat 500 Hybrid

Aici s-a concentrat esența frumuseții. Silueta asta a făcut istorie timp de aproape șapte decenii. Iar acum, intră în jocul electrificării, adoptând un sistem de propulsie mild hybrid. Principalul său atu este consumul mic de benzină.

 ➡ Configurează-ți aici propriul Fiat 500 Hybrid! 💡

Fiat 500 Hybrid autoexpert.ro

Consumul mediu real pe care l-a atins în testul nostru a fost de numai 5,5 l/100 km. În plus, am remarcat că, deși e un propulsor cu trei cilindri, este excelent echilibrat și, ajutat fiind de motorul electric de 4,9 CP, s-a dovedit fâșneț prin oraș.

 ➡ Avantaj client: 4000 euro 💡 

La viteze sub 30 km/h, pe bord apare un indicator care îți recomandă să treci cutia de viteze în neutru, iar dacă bateria este încărcată, motorul termic se va opri. 500 Hybrid rulează în mod coasting, economisind energie. Cumpărându-l prin Programul Rabla, poți economisi până la 4000 euro din prețul de listă!

Fiat Tipo

O gamă atât de vastă nu vei mai întâlni în clasa compactă. Pe lângă Sedan, Hatchback și Station Wagon, există și varianta Cross. Aceasta are o gardă la sol cu 70 mm mai înaltă decât cea a hatch-ului și vine cu elemente de protecție suplimentare și cu jante specifice. De asemenea, suspensia a fost recalibrată, folosind reglajele celei de la 500X.

 ➡ Configurează-ți aici propriul Fiat Tipo hatchback! 💡

 ➡ Configurează-ți aici propriul Fiat Tipo sedan! 💡

 ➡ Configurează-ți aici propriul Fiat Tipo break! 💡

 ➡ Configurează-ți aici propriul Fiat Tipo Cross! 💡

Fiat Tipo Cross autoexpert.ro

 ➡ Avantaj client: 3950 euro 💡 

Toate versiunile sunt dotate opțional cu tehnologie full-LED. Din echiparea standard nu lipsesc aerul condiționat, geamurile electrice, servodirecția cu funcție City și radio cu Bluetooth și DAB.

Rabla 2022 – Fiat și Jeep

Jeep, gama 4xe

Toate cele trei modele ale mărcii Jeep au câte o versiune hibridă plug-in, numită 4xe. Și Renegade 4xe, și Compass 4xe, și varianta Sahara a lui Wrangler 4xe sunt eligibile pentru Programul Rabla. Dacă, la Renegade și Compass, sistemul poate dezvolta 190, respectiv 240 CP, în funcție de puterea motorului termic de 1,3 l (130 sau 180 CP), la marele Wrangler e nevoie de mușchi lucrați.

 ➡ Vizitează aici pagina Jeep România! 💡

Gama Jeep 4xe PHEV

 ➡ Avantaj client: 7000 euro 💡 

Acolo, un propulsor turbo de 2,0 litri este cuplat la două motoare electrice, de 63, respectiv 145 CP, pentru un total de 381 CP.

Jeep Renegade

Îndrăzneț. Puternic. Cu atitudine de învingător. Nimic nu l-a înspăimântat vreodată pe micul Renegade, a cărui imagine de Jeep indestructibil în miniatură i-a fermecat pe clienți. Fix așa și-a câștigat mezinul american titlul de „bestseller Jeep în Europa“. Ai de ales, pentru că toate motoarele se califică la programul Rabla, având emisii sub 140 g CO2/km.

Rabla 2022 - Fiat și Jeep autoexpert.ro

 ➡ Avantaj client: 3400 euro 💡 

 ➡ Preț final: de la 16.910 euro 💡 

Chiar și cel de bază, 1.0 turbo de 120 CP, este puternic, iar cuplul se face simțit de la 1500 rpm. Cu garda la sol de 17,5 cm, niciun obstacol urban nu-i pune probleme americanului. Din echiparea de bază nu lipsesc aer condiționat, patru geamuri electrice și ecran central de 5 inchi.

Jeep Compass

Masca radiatorului, cu șapte fante, și pasajele rectangulare ale roților încă amintesc de off-roader-urile legendare Jeep, dar rafinamentul vine din alt film. Compass a devenit un SUV compact cu un caracter complex, dur, dar luxos. Șoferul stă sus, la 65 cm deasupra șoselei, iar volanul gros oferă siguranță în mers, mai ales în regim de off-road.

Rabla 2022 - Fiat și Jeep autoexpert.ro

 ➡ Avantaj client: 3800 euro 💡 

 ➡ Preț final: de la 24.050 euro 💡 

Apropo de siguranță, Compass a primit cinci stele la crash test, cu un scor excelent, de 90% la protejarea ocupanților adulți. Acum, este și foarte eficient, datorită noii motorizări 1.3 turbo, eligibilă pentru programul Rabla.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top