Ofertă specială pentru Subaru Forester

Modelul Forester este disponibil acum în showroom-urile Subaru din întreaga ţară începând de la 24,690 Euro (cu TVA inclus).

Subaru Motors Trading, unic importator şi distribuitor oficial în România al automobilelor, pieselor de schimb şi sccesoriilor originale Subaru, vine în întâmpinarea clienţilor săi printr-o ofertă specială. Modelul Forester este disponibil acum în showroom-urile Subaru din întreaga ţară începând de la 24,690 Euro (cu TVA inclus).

Pionier al vehiculelor crossover, modelul Forester a debutat în 1997. Cu o manevrabilitate bună, o vizibilitate sporită – datorată unei gărzi la sol de 200 de mm Forester a creat un nou gen de „SUV evoluat pentru pasageri”. 

Modelul beneficiază de performanţe deosebite la condus datorită sistemului de tracţiune integrală Symmetrical All Wheel Drive construit în jurul unui motor cu cilindrii dispuşi orizontal-opus, cu un centru de greutate coborât. 

Subaru Forester îmbină confortul pasagerului cu manevrabilitatea şi reuşeşte să satisfacă atât nevoile de zi cu zi ale traficului, cât şi dorinţa de aventură şi capacităţile off-road ale unui SUV.

În plus, Subaru a fost dezvoltat pentru a oferi „Cel mai bun pachet pentru un stil de viaţă activ”, cumulând un nivel înalt al confortului, performanţei, versatilităţii şi al siguranţei, pentru ca şoferii şi familiile lor să se bucure de stilul de viaţă dinamic contemporan. 

Bazat pe conceptul de „siguranţă, confort şi distracţie”, Subaru a echilibrat aceste trei elemente pentru o mai bună percepţie a condusului, sprijinită de senzaţia de siguranţă oferită de sistemul de tracţiune integrală Symmetrical AWD, precum şi de un mod de funcţionare „ecofriendly” şi o eficienţă sporită a consumului de combustibil.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top