Oferta Toyota Aygo pentru programul „Prima mașină”

toyota aygo

Cea mai mică mașină din gama Toyota, dar și cea mai recentă, se încadrează cu toate nivelurile de echipare sub pragul impus de programul „Prima mașină”.

Cum Aygo nu vine decât cu o singură motorizare, cea de un litru și 69 de cai putere, cumpărătorului nu-i rămâne decât să aleagă dintre cele cinci niveluri de echipare denumite „x”, „x-play”, „x-cite”, „x-clusive” și „x-wave”. Aygo pune accentul pe distracție, pe plăcerea condusului și pe plăcerea de a fi văzut într-o astfel de mașină, așa că așteaptă-te ca lista de opționale să fie lungă și ramificată, în special atunci când vine vorba despre alegerea culorii exterioare, a tapițeriei și a celorlalte elemente care fac dintr-o mașină un veritabil obiect de design.

Dimensiunile compacte ale lui Aygo o recomandă cu precădere pentru traficul urban, însă micuța Toyota poate ține loc și de unică mașină pentru un cuplu tânăr sau chiar o proaspătă familie. Portbagajul nu e mare, având doar 168 de litri, însă beneficiile constrângerilor de dimensiune care au dus la valoarea asta se văd în felul în care noul Aygo se conduce. Și, în plus, uită-te la ea cât de bine poate să arate!

 

Toyota Aygo x x-play x-cite x-clusive x-wave
1.0 L VVT-i DOHC 9.547 10.289 11.169 11.799 12.159

*Prețurile sunt exprimate în euro și conțin TVA

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top