Oferta Toyota Corolla pentru programul „Prima mașină”

Noua Toyota Corolla nu este doar o versiune sedan a hatchback-ului Auris, ci are o personalitate proprie. Dacă Auris mizează mai ales pe agresivitate și sportivitate în ceea ce privește designul exterior, Corolla este mai degrabă elegantă și rafinată, o atitudine mult mai potrivită unei mașini în trei volume.

Planșa de bord este identică cu cea de la Auris, însă asta nu poate fi decât un lucru bun pentru că redesenarea din 2012 a adus cu ea un design mult mai curat, mai aerisit, cu mai puține butoane și materiale de o mai bună calitate. Pe lângă un portbagaj mai mare cu aproape 100 de litri (452), Toyota Corolla are și un ampatament mai lung cu 100 de milimetri față de Auris, ceea ce înseamnă mai mult spațiu la picioare pentru cei din spate și, automat, mai mult confort la drumurile lungi.

Fiind un sedan, Corolla se bucură de mai mult succes pe anumite piețe care caută acest tip de caroserie, printre ele aflându-se și România. Odată cu lansarea programului „Prima mașină”, Toyota România oferă un discount substanțial celor care vor să achiziționeze o Toyota Corolla astfel. Prin urmare, modelul cu motor pe benzină 1.33 VVT-i și echipare Terra va costa acum 13.600 euro, în loc de 16.320, preț de listă. Lista dotărilor incluse cuprinde aer condiționat manual, comenzi audio pe volan, radio CD precum și un set complet de șapte airbaguri.

Toyota Corolla Terra
1.33 L Dual VVT-i 13.600

*Prețurile sunt exprimate în euro și conțin TVA

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top