Oferta Toyota Yaris pentru programul „Prima mașină”

Toyota Yaris „Prima mașină” - AutoExpert.ro

Toyota a simțit că Yaris avea nevoie de o reîmprospătare și bine a făcut pentru că, deși intervențiile sunt de fapt modeste ca număr și amploare, ele reușesc să-i dea un aer modern și proaspăt modelului de clasă mică.

Toyota Yaris a fost dintotdeauna o mașină în primul rând practică, iar noul facelift nu face decât să-i dea un plus pe latura dezirabilității. Pe afară, mașina arată mai bine, în timp ce inteiorul este extrem de versatil și de bine închegat. Punctul forte al lui Yaris îl reprezintă în primul rând spațiul interior care ar putea foarte bine să fie cel mai bun din segment (niște măsurători suplimentare ar fi necesare pentru a putea afirma răspicat asta). Adaugă peste toate astea și un preț de achiziție competitiv și vei obține o ofertă extrem de atrăgătoare pentru cei care doresc o mașină de oraș, dar una care să nu se piardă nici atunci când iese la drum lung. Și unde mai pui că Yaris se încadrează în programul „Prima mașină” cu două motorizări și o sumedenie de echipări?

Toyota Yaris Terra Start Terra Luna
1.0 L VVT-i 11.544 (10.900) 11.818
1.33 L Dual VVT-i 12.248 12.398 13.110

*Prețurile sunt exprimate în euro și conțin TVA; prețul dintre paranteze este pentru versiunea în trei uși

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top