Oferte speciale Porsche Finance Group

Porsche Finance Group România lansează o nouă ofertă specială: primele 6 luni de contract CASCO gratuit alături de dobânzi irezistibile.

Porsche Finance Group anunță o nouă ofertă specială pentru clienții Porsche Leasing România. Până la 30 noiembrie 2010 clienții beneficiază de o dobândă specială la leasingul financiar pentru achiziţionarea autoturismelor noi aparţinând mărcilor holdingului Porsche România, precum și șase luni de asigurare CASCO gratuită din partea Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group vine în întâmpinarea clienților cu o nouă promoție de leasing financiar. Compania le oferă acestora rate mai mici de-a lungul contractului de leasing și posibilitatea de a alege dintre dobânda fixă de 8,49% sau cea variabilă de 7,99%, alături de șase luni de asigurare CASCO gratuită. Oferta este valabilă pentru orice contract de leasing financiar încheiat până la 30 noiembrie 2010, pentru autoturismele aparţinând mărcilor holdingului Porsche România, respectiv Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley şi Porsche şi poate fi solicitată în toată reţeaua de dealeri autorizaţi. 

„Prioritatea noastră continuă să fie furnizarea de soluții financiare viabile și eficiente pentru clienții noștri, adaptate la nevoile și disponibilitatea lor financiară. Din punctul nostru de vedere,  relansarea economiei are nevoie de întregul nostru sprijin. În acest context, este esențial să le oferim clienților accesul la resurse financiare personalizate. Astfel, am venit cu o soluție simplă dar eficientă pentru aceștia, oferindu-le posibilitatea de a cumpăra mașini din concern cu o dobândă specială de leasing financiar și șase luni de asigurare CASCO gratuită,” a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.

Sub conceptul one-stop-shop, Porsche Finance Group le oferă clienților o gamă variată de produse și servicii de finanțare și asigurare destinată achiziționării de autoturisme. Recent, compania a extins perioada de valabilitate a ofertei speciale pentru creditul auto până la 30 noiembrie 2010. Creditul Porsche Bank include o dobândă fixă de 8.99% pentru contractele în RON.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top