Oferte Volkswagen Rabla 2020

noul-vw-polo

Volkswagen oferă trei modele în programul Rabla 2020: VW Polo Melancolia, VW Golf VII Nostalgia și VW T-Roc Sentimental. Denumirile echipărilor sunt doar generice, acestea bazându-se în fapt pe echipările clasice Trendline la Polo și Golf VII și Base la T-Roc.

VW Polo Melancolia 1.0 TSI 80 CP 10.960 euro cu TVA

Cel mai ieftin model oferit prin programul Rabla 2020 este modelul VW Polo Melancolia. Acesta este disponibil în combinație cu motorul turbo în trei cilindri de 1 litru și 80 CP.

Porsche România menționează că l-a botezat Polo Melancolia doar pentru a te face să nu mai suspini după mașina veche. În realitate, Polo Melancolia este un Polo Trendline care vine cu aer condiționat, radio Composition Colour, proiectoare de ceață, geamuri electrice față, computer de bord, închidere centralizată cu telecomandă și pachet de sistem de asistență format din Front assist, Autonomous emergency braking cu detectarea pietonilor.

Prețul este de 10.960 euro cu TVA față de 13.440 euro cât este prețul de listă. Așadar, pe lângă bonusul de la Rabla de 6.500 lei (circa 1.343 euro) Porsche România oferă încă o reducere de circa 1.140 euro, avantajul client fiind de 2.480 euro.

VW Golf VII Nostalgia 1.0 TSI 115 CP 12.580 euro cu TVA

Un al doilea model oferit în programul Rabla este VW Golf VII numit VW Golf VII Nostalgia. Ca și în cazul lui Polo, este doar o echipare generică, fiind vorba de aceeași echipare Trendline.
Doar Golf VII este disponibil prin programul Rabla nu și noul VW Golf VIII.

VW Golf VII Nostalgia este propulsat de motorul turbo de 1 litru în trei cilindri de 115 CP cuplat cu o transmisie manuală cu 6 trepte și bazat pe echiparea Trendline.

Acesta vine echipat standard cu aer condiționat Climatic, geamuri electrice față/spate, Radio Composition Colour, închidere centralizată cu telecomandă, computer de bord Plus și sistem start/stop la prețul de 12.580 euro cu TVA. Față de prețul de listă al lui VW Golf 1.0 TSI Trendline care este de 16.815 euro cu TVA, avantajul client este de 4.235 euro cu TVA.

VW T-Roc Sentimental 1.0 TSI 115 CP 15.100 euro cu TVA

Al treilea model oferit prin programul Rabla este SUV-ul VW T-Roc Sentimental. Ca și la Polo și Golf este doar o echipare generică, fiind vorba de echiparea de bază Base.

VW T-Roc Sentimental este disponibil în combinație cu același motor turbo în trei cilindri de 1 litru și 115 CP cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte.

Acesta vine echipat standard cu aer condiționat, radio Composition Colour cu interfață Bluetooth și interfață USB, geamuri electrice față/spate, lumini de zi și stopuri cu LED și un pachet de sisteme de asistență cu Lane Assist, Front assist, Autonomous emergency braking cu detectarea pietonilor.

Față de prețul de listă de 17.704 euro cu TVA, avantajul client este de 2.604 euro.

Adaugati comentariu