Oficial – Audi A4 Sedan și Avant se înnoiesc

Audi A4 Sedan si Avant (6)

Noile Audi A4 Sedan și Avant primesc acum o imagine mai sportivă și mai îndrăzneață. Elemente noi de design, dar și un pachet nou, S line competition, cu detalii exclusive, sunt surprizele pentru cei intreresați de modelele de clasă medie.

Cu o grilă impunătoare și accente sport, Audi A4 Sedan și Avant arată acum mai agresiv, o imagine asigurată și de prizele de aer încadrate de contururi penatagonale. Pachetul exterior S line aduce bare de protecție cu aspect sportiv.

Audi A4 Sedan si Avant (10)

Liniile de echipare se pot identifica ușor și prin aspectul diferit al grilei Singleframe, tipică brand-ului. Aceasta vine cu lamele cu design tridimensional în cazul liniei de echipare S line, în timp ce un spoiler agresiv, o bară din spate cu look nou și evacuările trapezoidale, în locul celor anterioare de formă rotundă, completează lista.

A4 Sedan și Avant au primit și jante cu design nou, cu dimensiuni cuprinse între 16 și 19 inci.

Audi A4 Sedan si Avant (11)

Audi oferă în premieră pachetul nou S line competition, care aduce o bară față agresivă, cu protecție împotriva pietrelor, de culoare argintiu selenit, un eleron RS pentru A4 Avant și noua culoare exterioară albastru Turbo. Logo-ul brand-ului cu patru inele este acum argintiu sau negru, în funcție de culoarea selectată pentru caroserie. Suspensia sport, jantele Audi Sport de 19 inci, etrierele de culoare roșie și farurile LED fac parte, de asemenea, din noul pachet.

Audi A4 Sedan si Avant (16)

La interior S line competition vine cu, în plus față de pachetul S line black, inserții decorative de carbon RS, un volan multifuncțional cu trei spițe și scaune sport, îmbrăcate parțial în piele neagră. Clienții pot bifa și scaunele sport S, cu finisaje în mai multe culori, printre care și roșu magma.

Audi A4 Sedan și Avant vor ajunge în showroom-uri anul acesta, ca model 2019, iar vânzările vor începe în cel de-al treilea trimestru al anului.

Audi A4 Sedan si Avant (4)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top