BMW Seria 1 Sedan, prezentat la Guangzhou Auto Show

BMW Seria 1 Sedan a fost dezvăluit oficial la Guangzhou Auto Show, cel mai mare salon auto al toamnei pentru publicul din China.

Noul Seria 1 Sedan devine al patrulea model BMW comercializat și produs în țara Marelui Zid, alăturându-se variantelor cu ampatament lung al Seriei 3, Seriei 5 și lui X1.

Cel mai mic sedan din gama BMW este construit pe platforma tehnică UKL, partajată cu Seria 2 Active Tourer și X1. În consecință, Seria 1 Sedan beneficiază de un ampatament mai lung în comparație cu actualul hatchback Seria 1. Nici propulsia nu este identică cu cea a versiunii în cinci sau trei uși, Seria 1 Sedan (nume de cod F52) fiind disponibil exclusiv cu tracțiune față sau integrală.

Pentru piața din China, BMW oferă doar motoare turbo cu trei și patru cilindri, de 1,5 și 2 litri, alimentate cu benzină. Acestea vor putea fi comandate alături de transmisii manuale cu șase trepte sau automate cu opt rapoarte – de origine Aisin.

Layout-ul interiorului este ușor diferit de cel al lui Seria 2 Active Tourer, în special în zona consolei centrale. Sistemul multimedia iDrive este, însă, identic, cu aceași display panoramic de 8,8 inch și deja tradiționalul controller rotativ BMW.

Noul BMW Seria 1 Sedan va rămâne deocamdată un model dedicat exclusiv pieței din China, acolo unde va fi și asamblat. Seria 1 Sedan. Un posibil debut comercial pe continentul european și pe cel nord-american rămâne deocamdată la nivel de speculație. Pentru Europa, BMW pregătește un Seria 2 Gran Coupe, cu tracțiune spate.

2017-bmw-1-series-sedan-china-3

Adaugati comentariu