Oficial – Cum arată Skoda interzisă europenilor?

Skoda Vision GT (3)

Aceasta este Skoda pe care europenii nu o vor primi prea curând. Constructorul ceh a prezentat în China, un concept care poartă denumirea de Vision GT și care anticipează o versiune ultra-sportivă a SUV-ului Kamiq, în versiunea construită tot exclusiv pentru piața chineză.

Skoda Vision GT a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Shenzen din China. Cu o grilă frontală masivă, inspirată de noua Skoda Scala, dezvăluită în iarna trecută, și flancată de faruri Matrix LED foarte înguste, SUV-ul sportiv a fost desenat de echipa de design SAIC-VW, care produce modelele companiei pentru piața locală.

Skoda Vision GT (1)

Din profil, se observă linia de SUV coupe, iar partea posterioară este individualizată de stopurile LED cu efect tridimensional și de difuzorul de aer de dimensiuni generoase.

Fotografiile prezentate de Skoda confirmă faptul că și acest model va fi unul cu posibilități multiple de personalizare în ceea ce privește aspectul exterior.

Skoda Vision GT (6)

În versiune de serie, SUV-ul ar trebui să ajungă în showroom-urile din China până la finele acestui an. Acesta va fi contruit pe platforma MQB, alta decât cea folosită de Skoda Kamiq (PQ25), care stă și la baza modelului Rapid. Este o veste bună pentru europenii care visează la un SUV sportiv marca Skoda. Kamiq comercializat pe “Bătrânul Continent” utilizează platforma MQB, ceea ce le dă acestora speranța că GT-ul cu gardă mare la sol va ajunge și aici.

Viitorul SUV cu proporții atletice va primi motorul pe benzină de 1,5 litri al companiei, în două versiuni de putere, 110, respectiv 150 CP, cuplat standard la o transmisie automată cu dublu ambreiaj.

Skoda Vision GT (4)

 

Adaugati comentariu