Facelift și noi sisteme de asistență pentru Hyundai i10

Citadina Hyundai i10 va fi supusă în această toamnă unui facelift estetic și tehnic. Printre noutăți, sisteme de asistență moderne și un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inch.

La exterior, atrag imediat atenția noua grilă de dimensiuni mai generoase și luminile diurne cu tehnologie LED. Barele de protecție față și spate au fost, de asemenea, redesenate, iar stopurile au primit un fundal nou, cu tentă fumurie.

Schimbări subtile, dar de efect și la interior. Planșa de bord poate fi comandată în culori vii (roșu și albastru), pe consola centrală fiind acum grefat un ecran tactil (opțional) de șapte inch cu suport Android Auto și Apple CarPlay.

Gama de motorizări rămâne neschimbată. Hyundai i10 facelift va fi animat în continuare de binecunoscutele unități aspirate pe benzină, de 1 litru și 66 CP (trei cilindri), respectiv 1,25 litri și 75 CP (patru cilindri). Pentru motorul mai potent se oferă și o cutie automată cu patru trepte.

Hyundai i10 facelift va puncta mult mai bine și la capitolul siguranță, pe lista dotărilor urmând să fie incluse sistemele Front Collision Warning și Lane Departure Warning.

hyundai-i10 (3)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top