OFICIAL: Primele imagini cu interiorul noii Skoda Kodiaq

Interiorul noii Skoda Kodiaq, primul SUV de clasă medie al mărcii din Mlada Boleslav, a fost dezvăluit oficial, în avanpremiera prezentării online, programată pentru 1 septembrie.

Škoda Kodiaq are dimensiuni de SUV de clasă medie, cu o lungime de 4,70 metri, o lățime de 1,91 metri și o înălțime de 1,68 metri, cu un ampatament generos de 2,79 metri.

kodiaq-3

Sora mai mare a lui Yeti va fi oferită în configurație cu 5 și 7 locuri. Skoda Kodiaq va utiliza versiunea lungă a platformei MQB pe care se va baza și viitorul VW Tiguan XL cu șapte locuri. Skoda anunță, de asemenea, un volum generos de 720 litri pentru portbagaj, cu un maxim de 2.065 litri generat prin rabatarea completă a scaunelor posterioare.

kodiaq-4

SUV-ul Škoda va dispune de o gamă de motoare similară cu cea de la noul Tiguan. Trei motoare pe benzină cu puteri cuprinse între 125 și 220 CP și trei dieseluri cu puteri între 120 și 190 CP vor putea fi combinate cu tracțiune față sau integrală și cu cutii manuale sau automate cu dublu ambreiaj DSG.

Noul SUV Skoda va fi poziționat destul de sus astfel că ne așteptăm la un nivel de prețuri peste cele ale noului Superb.

kodiaq-2

Adaugati comentariu