Advertisement

Oficial – Salonul Auto de la Detroit își schimbă data

Salonul Auto de la Detroit (4)

Salonul Auto de la Detroit se mută din ianuarie, luna în care are loc de decenii la rând, în iunie. Evenimentul va evita astfel să fie la concurență cu CES (Consumers Electronics Show), iar organizatorii speră să-i readucă la Detroit pe granzii industriei auto. Mercedes, BMW și Audi au anunțat deja că vor lipsi la ediția din 2019.

Mutarea va avea loc începând cu 2020, atunci când show-ul auto va începe pe 8 iunie. Organizatorii se grăbesc să-și arate planurile prin intermediul unor desene sugestive. Salonul Auto de la Detroit se va transforma astfel într-un eveniment de amploare. Acesta va avea loc și în interiorul Cobo Center, dar și în exterior, unde companiile auto vor avea ocazia să-și organizeze teste auto și să pună în practică demonstrații și prezentări speciale. Un curs de off-road va fi, de asemenea, amenajat în complex.

Salonul Auto de la Detroit (2)

Acestea ar putea avea loc în zona Hart Plaza și RiverWalk din Detroit, dar și în Campus Martius, Woodward Aventue, Grand Circus Park și Belle Isle.

Organizatorii vor astfel să pună un scenă un adevărat festival auto, care se va încheia cu focuri de artificii.

Reprogramarea Salonului Auto din ianuarie în iunie l-ar putea face și mai convenabil din punct de vedere financiar pentru producătorii auto, care nu vor mai fi nevoiți să lucreze intens pentru a pune la cale deplasarea la Detroit, în perioada sărbătorilor de iarnă. Acestea vor avea la dispoziție doar trei săptămâni să-și pregătească standurile.

Salonul Auto de la Detroit (6)

Până acum, cele opt săptămâni de pregătire, din momentul în care aveau acces în Cobo Center, le permiteau companiilor auto să construiască standuri personalizate, spectaculoase.

“Detroit va continua să fie un show auto global – spune directorul Salonului, Rod Alberts – “unul dintre cele mai importante evenimente de prezentare a mașinilor și gazda unui număr de vizitatori greu de egalat. Luna iunie ne oferă noi oportunități de care nu puteam beneficia în ianuarie.”

Salonul Auto de la Detroit (7)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top