OFICIAL: Totul despre a treia generație Kia Picanto

Noua Kia Picanto a fost dezvăluită oficial, în avanpremiera debutului de la Geneva, programat pentru luna martie. Pe lista noutăților, opțiuni multiple de personalizare și un motor turbo cu trei cilindri.

Desenat de centrele de stil Kia din Frankfurt, Germania, respectiv Namyang, Coreea de Sud, noul Picanto apelează la un design mai agresiv, în ton cu ultimele tendințe din segmentul mini. Ampatamentul este, de asemenea, cu 15 mm mai generos (2.400 mm), deși lungimea a rămas neschimbată: 3.595 mm.

Consecință previzibilă a augmentării ampatamentului, spațiul interior și volumul de încărcare al portbagajului au crescut comparativ cu modelul precedent, Kia păstrând, însă, cifrele exacte secrete până la lansarea de la Salonul de la Geneva.

picanto-2

Blocurile optice față și spate vor beneficia de tehnologie parțială LED, iar gradul de personalizare al celui mai mic model din gama Kia va fi include elemente inedite precum ornamentele de culoare roșie, grefate în partea inferioară a pragurilor și barelor de protecție.

Din punct de vedere tehnic, noua Kia Picanto se va înrudi cu Rio, preluând de la acesta noul motor turbo pe benzină cu trei cilindri și 100 CP.

Interiorul împarte nu doar designul, ci și soluțiile ergonomice, cu cele afișate de fratele mai mare Rio. În centrul atenției stau noul sistem multimedia cu touchscreen de 7 inch, independent de consola centrală, precum și noi elemente de confort: aer condiționat automat, volan multifuncțional sau scaune încălzite.

picanto-4

Adaugati comentariu