Omagiu Range Rover marca Mansory

Exact la timp pentru aniversarea de 40 de ani Range Rover, Mansory Switzerland AG prezinta programul pentru personalizarea off-road-ului clasic. Mai precis, pentru derivatul, Range Rover Sport.

Cum este cazul cu toate modificările Mansory Switzerland AG, atât exteriorul cat şi interiorul sunt supuse unor transformari complete culminand cu un tuning al motorului semnificativ. Mansory nu face discriminare între un motor diesel sau benzina al modelului de bază; programul creşte  performanţa pentru fiecare motor in parte.

Specialistii au pus un accent deosebit pe îmbunătăţirea aspectului sportiv al SUV-ului britanic. Componente aerodinamice fabricate din plastic PU-RIM sunt utilizate pentru a da seriei Range Rover Sport un aspect original. 

Noul spoiler frontal cu LED-uri dispuse vertical cu functie de lumini de zi şi prize de aer impresionante transforma masina într-o adevărată aparitie. În plus, Mansory Elveţia produce, de asemenea, o capota noua, cu fanta pentru admisie, folosind carbonul. Acest design al capotei oferă motorului  aer  suplimentar pentru un echilibru perfect al temperaturii motorului. 

Prin latirea cu 60 mm în faţă şi 80 mm în spate, Mansory a creat suficient spaţiu în pasajele rotilor pentru a se potrivi roti din aliaj usor de 23” cu anvelope de performanta 315/25. Pentru a scoate in evidenta  jantele si mai mult, centrul de greutate poate fi coborat cu până la 30 milimetri, cu un nou modul de suspensie pneumatica.

Mansory ofera imbunatatiri ale puterii pentru toate variantele de motorizare din gama Range Rover Sport. In jur de 30 CP şi un cuplu de până la 40 Nm in plus sunt generate în toate variantele de motorizare de serie prin montarea sistemelor de evacuare sport, filtre de aer sport si ECU optimizat. 

Pentru interior, Mansory a creat un centru de control care combină funcţionalitatea şi confortul optim. Pedale sport din aluminiu si volanul – special create pentru Range Rover Sport – asigura controlul deplin asupra vehiculului. Aproape toate componentele interioare sunt acoperite în piele şi pot fi combinate cu lemn elegant sau aplicaţii de carbon, după preferinte.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top