OMV BIXXOL și prima Garanție pentru Protecția Motorului îți fac plinul pentru un an

Asigurare împotriva defecțiunilor motorului chiar și după expirarea garanției? Acum este posibil, datorită primei Garanții pentru Protecția Motorului din lume, un program lansat de OMV BIXXOL. Participă la program și poți câștiga un an de carburant pentru mașina ta!

Garanția pentru Protecția Motorului (EPG) acoperă reparația sau înlocuirea motorului dacă defecțiunile constatate sunt cauzate de probleme legate de ulei, pe toată durata participării la program. Pentru a menţine această garanţie, nu trebuie decât să efectuezi toate schimburile de ulei doar cu OMV BIXXOL Premium şi Special şi numai la service-urile OMV atestate EPG. Potrivit testelor, uleiurile sintetice OMV BIXXOL conduc la scăderea consumului de carburant cu până la 7% comparativ cu folosirea uleiurilor minerale.

Garanția poate fi obținută pentru autovehicule cu o vechime de până la 5 ani și maxim 80.000 km la bord și protejează mașina până când aceasta atinge vârsta de 10 ani sau 180.000 km. Înscrierea în program se poate face la orice service OMV atestat EPG, lista completă a acestora fiind disponibilă pe www.omv-bixxol.ro.
Mai mult, cei care se înscriu în programul de Garanție pentru Protecția Motorului în perioada 1 iulie – 30 noiembrie 2011 pot câștiga un an de carburant și multe alte premii. Tot ce trebuie să facă este să să solicite pliantul în orice service atestat EPG, să completeze cardul din interior și să îl introducă în urnele special amenajate din service. Mai multe detalii pe www.omv-bixxol.com.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top