One Life – Clinica de top specializata in RMN si CT

One Life

One Life este centrul medical specializat in investigatii de mare precizie precum RMN si CT (tomografie computerizata). In cadrul clinicii vei beneficia de profesionalismul personalului, dar si de tehnologiile de top.

De asemenea, poti apela cu incredere la serviciile clinicii, daca ai suspiciunea infectarii cu noul Coronavirus SARS-Cov2, atat prin metoda PCR, cat si prin testare rapida, cu rezultatul pe loc. Testul Real Time PCR poate fi efectuat oricarei persoane care doreste sa-si confirme/infirme diagnosticul Covid-19. Totodata, pe fondul restrictiilor impuse de autoritati la nivel national si international, dovada testarii Covid-19 inainte de calatoriile in strainatate, spre exemplu, este obligatorie.

Clinica One Life dispune de 4 puncte de lucru

Clinica dispune de 4 puncte de lucru, respectiv in Cotroceni, Drumul Taberei, Berceni si Calea Calarasi, astfel incat unul sa fie aproape de tine. Adresele complete le gasesti aici.

Preturile practicate in Clinica OneLife sunt transparente si competitive oferind pacientului posibilitatea de a plati inclusiv in rate. Peste 30 de medici specialisti stau la dispozitia pacientului cu multa amabilitate si rabdare pentru cele mai bune rezultate. Clinica dispune de personal format din cadre universitare, medici primari si specialisti care ofera servicii de un inalt profesionalism. Dovada stau cei peste 32.000+ pacienti care au fost diagnosticati corect, primind in acest fel, tratamentele corespunzatoare.

Centrul de excelenta OneLife este dotat cu echipament de rezonanta magnetica SIEMENS MAGNETOM ESSENZA, cel mai performant aparat de imagistica din lume, asigurand obtinerea unor rezultate precise, in cel mai scurt timp posibil. Mai multe detalii gasesti aici.

Serviciile de Tomografie Computerizata (CT) oferite de Clinica OneLife au drept scop stabilirea evolutiei unei afectiuni, oferind imagini de cea mai inalta rezolutie pentru o gama extinsa de patologii ale organelor, tesuturilor moi, vaselor si oaselor. Tomografia computerizata este accesibila din punct de vedere financiar, rapida si usor de tolerat. Mai multe informatii despre CT-ul efectuat in clinica OneLife gasesti aici.

Pentru programari sau informatii CT si RMN suna la numarul 031 9984 si un reprezentant al clinicii va intra in legatura cu tine, oferind toate detaliile de care ai nevoie.

Clinica OneLife – Servicii medicale de inalta calitate!

Adaugati comentariu