Oops! Iată interiorul lui ID.Buzz, ”scăpat” pe net

Interiorul lui VW ID.Buzz autoexpert.ro

Cu toții așteptăm să vedem cum va arăta versiunea modernă, electrică, de serie, a celebrului Bulli. Ei bine, interiorul lui ID.Buzz a apărut în câteva cadre, cu 5 săptămâni înainte de prezentarea oficială.

Cel mai celebru microbuz din istorie se pregătește să facă pasul spre lumea electrică. Bulli, interpretat în cheie modernă, va fi prezentat oficial pe 9 martie. Până atunci, însă, am avut ocazia să-l vedem în diferite cadre, camuflat. Acum a apărut o nouă perspectivă: cea a habitaclului.

Patru cadre cu interiorul lui ID. Buzz în variantă de producție ”s-au scurs” pe net, pe un cont privat. Între timp au fost șterse, dar jurnaliștii rapizi de mână au apucat să le salveze.

Interiorul lui ID.Buzz – așa cum ne așteptam

Și, trebuie să admitem, nu e nicio surpriză. Mașina e exact așa cum ne așteptam – cu cromatică veselă, panouri și scaune atent lucrate și bord cu elemente de la ID.4.

VW ID.Buzz autoexpert.ro

În configurația din fotografii, în locul celui de-al treilea rând de scaune se află un panou plat așezat la câțiva cm deasupra podelei. Astfel, la rabatarea rândului 2 de scaune, se formează o suprafață plană. Pe ea poate fi pusă o saltea, creându-se, astfel, un pat. Însă mai e un motiv, poate, chiar mai important. Pe anumite piețe, e nevoie ca suprafața de încărcare să fie perfect plană, ca să poată fi încadrat la categoria Van.

Când rândul 3 este pliat, se poate monta un rulou retractabil. Ambianța interioară tinerească se datorează suprafețelor portocalii pe fond alb. Scaunele din primul rând au pe spatele spătarului măsuțe rabatabile, buzunare încăpătoare jos și un buzunar mai mic sub tetieră. Acolo pot fi depozitate telefonul sau tableta. Ușile culisante au buzunare, dar nu există mânere de viraj decât pentru pasagerul din față.

VW ID.Buzz autoexpert.ro

Trecând la primul rând, descoperim tapițeria cu logo-ul ID., cotierele rabatabile și un spațiu central mare pentru depozitare. Zero surprize la bord. Volan și ecrane tipice modelelor ID., precum și un suport rabatabil pentru dozele de răcoritoare. Pentru a-l vedea ”la liber”, mai trebuie să așteptăm 5 săptămâni.

sursa foto: Marcus Muller/Facebook

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

ruletă

Secretele experților în jocul de ruletă live

Jocul de ruletă live se poate transforma într-o experiență interesantă și plină de satisfacții, iar dacă încerci să-ți sporești câștigurile, este întotdeauna

Scroll to Top