Opel Ampera a sosit oficial în România

Opel Ampera îi aşteaptă pe cei interesaţi de model la DiBas, partenerul Opel punând la dispoziţia clienţilor săi atât un model expus în showroom, cât şi o maşină de drive test.

Ampera poate fi comandat în România, iar dealerul Opel DiBas asigură şi operaţiunile service de specialitate pentru modelul electric. “Facem parte din reţeaua exclusivistă a dealerilor europeni dedicaţi Ampera. Ne-am dorit sa fim parte a acestui proiect pentru că acest model face disponibilă astăzi o tehnologie pe care ne-o închipuiam ca aparţinând viitorului”,spune Tiberiu Bardan, Director General DiBas.

“Calităţile tehnice ale acestui model şi faptul că nu necesită infrastructură fac să fie o soluţie viabilă pentru condusul în oraş, dar un numai: Ampera se încarcă de la orice priză casnică şi oferă inclusiv soluţia tehnică pentru drumuri prelungite”, explică Bardan.

La showroom-ul DiBas, Ampera este expus alături de cele mai reprezentative modele ale gamei actuale Opel. De la începutul activităţii sale, DiBas a comercializat peste 10.000 de automobile. Dealerul Opel are o îndelungată tradiţie în reprezentarea mărcii germane,parteneriatul debutând în februarie 1998.

Sediul din Bucureşti, aflat pe Şoseaua Fundeni, şi-a început activitatea cu operaţiuni de service, spaţiul fiind modernizat şi extins în anul 2000, iar showroom-ul este inaugurat doi ani mai târziu. În 2007, DiBas deschide încă un sediu, în Ploieşti, amplasat pe Centura de Est.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top