Opel Astra – Preț de pornire în România de 15.600 euro

Preț

Noul Opel Astra are un preț de pornire în România de 15.600 euro, cu toate taxele incluse. La fel de atractive ca și acesta sunt echipamentele la care ai acces, unele împrumutate din clase superioare.

Unul dintre principalele atuuri ale noii generaţii Opel Astra constă în faptul că modelul beneficiază de o serie de dotări de prim rang. Acestea erau disponibile până nu demult doar în segmente cu pretenţii şi la mărci premium. Chiar şi aşa, Opel reuşeşte să managerieze foarte bine preţurile, cu oferte competitive şi tentante.

Opel Astra – Preț de pornire în România de 15.600 euro

Opel Astra este disponibil cu patru niveluri de echipare: Selection, Enjoy, Innovation şi Dynamic. Echipările de top Innovation şi Dynamic au dotări standard peste media clasei. In timp ce prețurile echipamentelor opționale sofisticate au prețuri foarte atrăgătoare.Preț

Prețul de pornire este de 14.665 euro cu TVA pentru 1.4 Selection, în timp ce noile motoare turbo de 1.0 litru şi 1.4 litri pornesc de la 15.790 euro, respectiv 16.640 euro. Cel mai ieftin diesel porneşte de la 17.200 euro.

  • Farurile inteligente cu LED Matrix includ sistem de reglare automată a farurilor, lumini de zi cu LED, faruri adaptive față și stopuri spate LED. Disponibile pentru 1.100 euro (cu TVA) la Innovation și Dynamic.
  • Dispune de instrumente color Multi Color Graphic, Bluetooth, sistem de navigație, sistem cu 6 boxe premium (960 euro la Selection, 510 euro la Enjoy, Innovation, Dynamic).Preț
  • Scaunele AGR permit reglaje pe 18 direcţii, cu memorie pentru șofer. Ambele sunt încălzite și ventilate, iar cel al șoferului are și masaj. 2.300 euro cu TVA la Innovation și Dynamic. Preț
  • Include sistem evitare coliziune frontală, indicator distanță, de menținere bandă, frânare în caz de coliziune, recunoaștere semne de circulație, pachetul Lumini și Vizibilitate 1 (standard la Innovation și Dynamic (1.025 euro la Enjoy.)

Adaugati comentariu