Opel Astra – Revoluție multimedia

multimedia

Opel Astra – Revoluție multimedia. Noul Astra va pune la dispoziția clienților săi o paletă extinsă de soluții de conectivitate și entertainment, unică în clasa compactă. Două sisteme multimedia moderne vor fi disponibile alături de funcția de integrare completă a smartphone-urilor de ultimă generație. 

Subliniind statutul de pionier tehnologic, noul Opel Astra va debuta alături de două iterații ale celei mai recente generații a sistemului de infotainment IntelliLink. Mai mult ca niciodată, acestea vor aduce lumea conectivității atât de dragă utilizatorilor de smartphone-uri moderne la bordul mașinii.

Noua compactă din Russelsheim va fi disponibilă în compania a două sisteme multimedia opționale, intitulate R 4.0 IntelliLink și Navi 900 IntelliLink, cel din urmă înzestrat și cu sistem de navigație profesional.

multimedia

Standard se oferă Radio 300 BT cu conexiuni bluetooth și USB incluse. Indiferent de alegere, cele două versiuni IntelliLink se bucură de funcția de integrare completă a smartphone-urilor de ultimă generație.  Implicit, a spectrului vast de aplicații instalate în memoria acestora.

Opel Astra – Revoluție multimedia

R 4.0 IntelliLink este compatibil atât cu standardul Apple CarPlay, cât și cu cel creat de compania rivală, Google Android Auto. Inlesneste, astfel, utilizarea sistemelor de navigație mobile furnizate de Apple și Google prin serviciile dedicate Apple Maps și Google Maps. Sistemul Navi 900 IntelliLink oferă, de asemenea, compatibilitate Apple CarPlay. Armonizarea cu dispozitivele Android urmând să devină disponibilă pe parcursul anului viitor.

multimedia

Fiecare dintre cele două sisteme multimedia IntelliLink își propune să îmbunătățească experiența multimedia la bord. Prin prisma funcționalității suplimentare aduse de aplicațiile din smartphone-urile pe care șoferii se bazează în mod constant, în viața de zi cu zi.

Apple CarPlay preia funcțiile iPhone pe care aceștia ar dori să le acceseze și la volan și le afișează direct pe display-ul central într-o manieră cât se poate de naturală. Pasagerii pot iniția apeluri, citi/scrie mesaje sau pot selecta melodiile preferate, inclusiv prin comenzile vocale furnizate de Siri.

Compatibilitatea cu Android Auto pune accentul pe accesarea hărților Google Maps. Dar si a serviciului Google Now, a programelor de mesagerie (WhatsApp, Skype) sau a agregatoarelor de muzică (Google Play Music, Spotify). Întreaga experiență multimedia este accesibilă fie prin intermediul touchscreen-ului central.  Cu diagonala de 7 (R 4.0) sau 8 inch (Navi 900), fie prin comenzile vocale sau prin cele grefate pe volan. Informațiile esențiale sunt afișate și pe ecranul computerului de bord, pentru a minimaliza distragerea atenției la volan.

Opel Astra

  • Misiunea sistemului de infotainment IntelliLink și cea a smartphone-ului personal sunt împletite cu multă naturalețe de noul Opel Astra.
  • Layout-ul planșei de bord pune accentul pe o ergonomie minimalistă. Ușor de asimilat și de îndrăgit de proprietarii noului Opel Astra. Si asta grație comenzilor clare, dispuse ordonat și, mai ales, logic.
  • În combinație cu OpelOnStar, noul Astra oferă funcție de hotspot Wi-Fi la viteze 4G. Dar și conexiune la internet prin SIM-ul integrat. Aceasta aduce beneficii precum informații despre trafic în timp real sau cele mai recente versiuni ale hărților de navigație
  • Două sisteme IntelliLink vor fi oferite alături de noul Opel Astra. R 4.0 cu touchscreen de 7 inch și Navi 900 cu ecran de 8 inch și navigație inclusămultimedia

Adaugati comentariu