Opel Crossland X – S-au comandat deja 50.000 de unități

Opel Crossland X 2

Opel Crossland X a convins deja 50.000 de clienți din Europa. Începând cu luna martie, aceștia și-au comandat noua mașină, atrași de dotările de siguranță și confort. Linia de echipare Innovation este cea mai populară.

Primele comenzi au fost deja onorate. Opel Crossland X se laudă deja cu teste comparative câștigate împotriva rivalilor de clasă în publicații ca Auto Bild, auto motor und sport și Auto Zeitung în Germania. Modelul s-a impus și în testele derulate în Olanda de Auto Week și în Italia de Automoto.

„Suntem foarte încântați de cererea pentru noul Opel Crossland X. Noul nostru crossover are stil, caracter practic și un interior spațios”, a declarat Peter Küspert, director de Vânzări și Servicii post-vânzare Opel. “De asemenea, comenzile pentru tehnologii și opțiuni inovatoare sunt o confirmare în plus a filozofiei noastre de a pune la dispoziție unui public larg sistemele inovatoare.

Opel Crossland X

Aproximativ 50% dintre cei care au comandat Opel Crossland X au bifat și opțiunea camerei pentru marșarier sau a camerei video panoramice pentru marșarier, care pune la dispoziția șoferului un unghi de vizualizare mai mare în spatele autovehiculului. 40% dintre clienții Crossland X au ales și Asistent față și spate la parcare, în timp ce 1 din 4 clienți au comandat și ultima generație a Asistenului avansat la parcare, un sistem care identifică spațiul de parcare adecvat și parchează mașina automat, șoferul fiind nevoit doar să acționeze pedalele.

Opel Insignia 2017 – Parola de acces în clasa premium

Aproape 1 din 5 clienți au dorit la mașinile lor noi și farurile LED integrale, dar și scaunele AGR pentru șofer și pasagerul din față. Opel este singurul producător din segment care oferă scaune certificate de AGR (Aktion Gesunder Rucken – Campania derulată de nemți pentru un spate sănătos).

Opel Crossland X 3

Cei mai mulți dintre cei interesați de noul Crossland X au ales linia de echipare superioară Innovation. Aproape toți și-au dorit caroserie în două colori.

Adaugati comentariu