Opel este brand-ul cu cea mai mare creștere în primele două luni ale anului

Opel recheamă în service 100.000 de vehicule

Opel a înregistrat o creștere impresionantă în primele două luni ale anului, marcând un plus de 59% față de aceeași perioadă a anului trecut. Este al patrulea an consecutiv când Opel se laudă cu cifre mai bune pe piața din România.

Opel a început 2018 în forță, urcând pe locul trei în topul celor mai vândute brand-uri auto în România. Este cea mai mare creștere a înmatriculărilor în primele două luni ale anului acesta.

Datele furnizate de DRPCIV arată o creștere record de aproximativ 59% în ianuarie și februarie. Este cea mai mare creștere înregistrată de un brand auto în top 10 în țara noastră. Totalul înmatriculărilor Opel în clasa automobilelor și utilitarelor ușoare a bifat o creștere de 56%, ceea ce echivalează cu 1364 de mașini de la Russelheim înmatriculate în România, față de 874 în primele două luni ale anului trecut. Clienții au fost atrași de ofertele puse la bătaie de Opel România, dar și de apariția, în ultima perioadă, a unor modele noi în gamă, cum ar fi SUV-ul de clasă B, Crossland X. și cel de Clasă C, Grandland X.

Cei care au comandat un Opel anul acesta au fost interesați de tehnologiile de siguranță pasivă și activă, de sistemul multimedia aflat la bord și de conectivitatea pusă la dispoziție de modelele mărcii. Și cele cinci stele obținute de Crossland X la testul de impact Euro NCAP a punctat decisiv, mașina fiind nominalizată drept cea mai sigură din clasa din care face parte.

 

Adaugati comentariu