Opel Frontera, model 2025: imagini și (câteva) informații oficiale

Opel Frontera model 2025 AutoExpert.ro

Opel Frontera s-a transformat din off-roader în SUV mic. Ce motoare are, ce spațiu interior și ce dotări? Află din articolul de mai jos!

Ce este Opel Frontera model 2025? Poți să-l asimilezi ca pe un Citroen C3 Aircross în variantă Opel. Inițial, modelul va fi oferit în versiune pur electrică. Ulterior, clienții pot opta și pentru versiuni mild hybrid la 48 V. Acestea sunt, foarte probabil, cele adăugate recent de Grupul Stellantis în oferta Opel, Citroen și DS. Poți citi despre ele făcând click aici.

Exteriorul are un desen concnetrat pe verticală, evocând, parcă, robustețea modelului original. Noua emblemă Opel Blitz apare în premieră pe un model de serie.

Interiorul noului Opel Frontera

La interior, liniile simple, dublate de butoane fizice pentru climatizare, simplifică utilizarea. Ambele ecrane au diagonala de 10 inchi. Scaunele Intelli-Seat au o fantă menită să scadă presiunea asupra coccisului. Acestea pot fi acoperite și cu tapițerie reciclată, complet sustenabilă.

Opel Frontera model 2025 AutoExpert.ro

La bord există și încărcător wireless răcit, precum și patru mufe USB, câte două pe fiecare rând. În consola centrală se află un spațiu de depozitare cu elastic, destinat fixării tabletelor. De asemenea, există buzunare pentru smartphone pe spătarul scaunelor.

Spațiul pentru bagaje este de 460 l, valoare care crește la 1600 l prin rabatarea spătarului banchetei. Podeaua amovibilă pentru portbagaj este dotare standard. Opțional, pot fi adăugate șine longitudinale pe plafon, care susțin până la 200 kg.

Modelul poate fi comandat începând din toamnă.

via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top