Opel GTC Concept

Conceptul GTC Paris al celor de la Opel, anunță varianta în trei portiere a modelului Astra, care se anunță a fi un model cu veleități sportive și care va beneficia de un design fluid și îndrăzneț. Se așteaptă ca forma finală a modelului de serie să fie foartă apropiată de cea a conceptului de la Paris.

Modelul GTC Paris este proiectat să fie sculptat artistic, utilizând linii dinamice impetuoase. În acelaşi timp, este construit cu precizie germană şi energizat prin inovaţii tehnice, precum un motor pe benzină Turbo de 2 litri (213 kW/290 cp) cu injecţie directă, disponibil cu o transmisie manuală cu şase trepte, o nouă variantă a suspensiei FlexRide, care se adaptează continuu la modificările în stilul de conducere şi viteza din timpul virajelor, plus un diferenţial autoblocabil în faţă, care ajută la menţinerea controlului tracţiunii, fără a limita cuplul motor. Venind rapid pe urmele noii generaţii a modelului Astra Sports Tourer, GTC Paris reprezintă modul în care Opel vede următorul pas logic către o gamă nou dezvoltată.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top