Opel Insignia facelift – primele imagini oficiale

Opel a publicat primele imagini oficiale cu faceliftul adus modelului Insignia. Detalii complete despre noul model vor fi dezvăluite în luna ianuarie a anului viitor.

Opel a publicat un set de imagini cu noua Insignia facelift. Modificările aduse la nivel de design sunt subtile, spoilerul față având un design diferit, iar proiectoarele de ceață au fost repoziționate.

Opel Insignia facelift adoptă farurile adaptive IntelliLux LED Pixel Light cu 84 de LED-uri pentru fiecare far. Vechiul sistem folosea 32 de LED-uri pentru fiecare bloc optic.

În partea din spate se remarcă noua formă a evacuărilor. Opel nu a dat detalii despre modificările aduse interiorului modelului Insignia.

Opel Insignia facelift va fi disponibil cu noi sisteme de securitate: cameră video pentru marșarier cu sistem Rear Cross Traffic Alert, Forward Collision Alert, sistem cruise control adaptiv cu frânare de urgență, recunoașterea semnelor de circulație și multe altele.

Opel nu a publicat informații despre gama de motorizări ce va fi disponibilă pe modelulul Insignia facelift. Constructorul german spune că Insignia va primi motoare pe benzină și diesel noi, cel mai probabil din baza de propulsoare a grupului PSA.

Detalii complete despre Opel Insignia facelift vor fi dezvăluite pe 10 ianuarie la Salonul Auto de la Bruxelles.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top