Opel Insignia primește un nou sistem multimedia

Opel Insignia sistem multimedia

Opel trece la nivelul următor în jocul conectivității și divertismentului la bord cu o nouă generație a sistemului multimedia. Primul model care va primi noile sisteme Multimedia și Multimedia Navi Pro va fi Opel Insignia.

Constructorul din Russselheim promite o operare intuitivă și un afișaj modern și logic, redat pe ecrane tactile cu dimensiuni de până la 8 inci. Șoferii vor primi și un instrumentar de bord Driver Information Cluster complet digital, iar în combinație cu Multimedia Navi Pro și un head-up display.

Opel Insignia sistem multimedia

Conexiune prin Bluetooth sau USB, integrare Apple CarPlay sau Android Auto și opțional DAB+ se vor regăsi la bord.

Multimedia Navi Pro include și o nouă generație a sistemului de navigație, cu funcții noi pentru optimizarea căutării destinației, dar și informații Live Traffic acumulate din mai multe surse, date referitoare la parcări și actualizări online.

Opel Insignia sistem multimedia

Sistemele vin cu o configurație nouă, cu acces direct la domeniile principale, cum ar fi sonorizarea, telefonul, navigația, toate controlate tactil sau prin intermediul butoanelor ergonomice și ușor de folosit. Șoferul poate comanda sistemul multimedia și cu ajutorul comenzilor aflate pe volan, iar Multimedia Navi Pro poate fi comandat și vocal.

Același sistem oferă posibilitatea personalizării în funcție de profilul șoferului. Până la cinci șoferi își pot defini profilele, sistemul punându-le astfel la dispoziție controlul climatizării și al sunetului în funcție de preferințe, memorând și destinațiile favorite și punctele de interes salvate de aceștia.

Opel Insignia sistem multimedia

Gama Opel Insignia (Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer și GSi) va fi prima care va primi noile sisteme multimedia, producătorul auto consolidându-și astfel poziția în domeniul divertismentului la bord. Începând cu sfârșitul acestui an, Multimedia și Multimedia Navi Pro vor fi implementate și în alte modele ale companiei germane.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top