Opel lansează noul Combo Life

Opel Combo Life (5)

Opel Combo Life vine acum cu o nouă platformă, cu un portbagaj mai mare și cu vizibilitate superioară. La interior, nemții au pus în mașină dotări demne de 2017 și un sistem multimedia actualizat.

Ajuns la cea de-a cincea generație, Combo Life se laudă cu un caracter practic și o versatilitate fără precedent, grație ușilor glisante și posibilității de configurare: cu una sau două astfel de portiere și în versiune scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri), cu cinci sau șapte locuri.

Opel Combo Life (3)

Cu o consolă față scurtă și o capotă înaltă, Opel Combo Life arată echilibrat și rezistent, aspect subliniate și de pasajele late ale roților. În partea posterioară, designerii au trasat linii drepte, vertical, care subliniază firea practică a modelului și deschiderea generoasă a portbagajului.

Combo Life este bine organizat și la interior, promite constructorul, care îi garantează șoferului un post de conducere din care poate găsi ușor comenzile și o consolă centrală diferențială pe trei nivele bine definite, care îi pune la dispoziție controlul pentru sistemul multimedia, comenzile pentru încălzire și ventilație și un spațiu de depozitare generos în partea inferioară.

Opel Combo Life (1)

Opel a integrat în noul model cele mai noi sisteme de siguranță ale companiei, cum ar fi cel care detectează starea de somnolență a șoferului, dar și o camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180 de grade. Prezent deja la Grandland X, IntelliGrip oferă și dotări de confort, cum ar fi încălzirea în scaune sau volanul încălzit îmbrăcat în piele. Combo Life primește și sistem de avertizare la coliziune frontală cu funcție de detectare a pietonilor și frânare automată de urgență, dar și camera video Opel Eye, care recunoaște indicatoarele rutiere și poate menține banda de circulație.

Combo Life vine cu un sistem multimedia de ultimă generație, cu ecrane tactile color de până la opt inci, compatibil cu aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto.

Opel Combo Life (4)

Versiunea cu lungime standard, de 4,4 metri, și cinci locuri, oferă un volum minim de 597 de litri. Modelul cu 35 de centimetri mai lung oferă 850 de litri pentru bagaje. Astfel, Opel încadrează mașina și în domeniul transporturilor, pentru că, odată pliate scaunele din spate, volumul portbagajului ajunge la 2.126 de litri pentru versiunea standard și la 2.693 de litri pentru cea cu ampatament lung. În plus, pentru transportul obiectelor lungi, scaunul pasagerului din față se poate plia la nivelul scaunelor din spate.

Combo Life poate primi opțional și plafon panoramic, pentru a spori senzația de spațiu. În plus, poate tracta o remorcă de până la 1.500 de kilograme, care se poate atașa prin cârligul de remorcare fix sau detașabil, disponibil opțional.

Clienții pot alege dintr-o gamă de motoare pe benzină și pe motorină, supraalimentate și cu injecție directă, cuplate la transmisii manual cu cinci sau șase trepte. În premieră în segment, Opel oferă și o transmisie automată cu opt rapoarte.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top